Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Hoogeveen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0528 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Hoogeveen

Vlooien, deze insecten zijn wereldwijd te vinden. Alleen op de plekken waar geen mens of dier leeft, leven ze niet, dus vlooien komen in de praktijk bijna overal voor. Ook jij kan dus last hebben van vlooien. Onze professionele vlooienbestrijders uit Hoogeveen zijn elke dag druk in de weer om vlooien te bestrijden overal in Hoogeveen, maar ook in omliggende plaatsen als Fluitenberg, Stuifzand en Nieuw-Balinge zijn wij dagelijks actief. Heb jij last van vlooien en wil je binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem? Neem dan 24/7 contact op met onze lokale vlooienbestrijder uit Hoogeveen en je bent binnen no-time van je vlooien af. Onze service is snel en effectief, tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten.

Wat zijn vlooien?

Vlooien behoren tot de gevleugelde insecten, maar deze vleugels zijn in de loop van hun evolutie verloren gegaan. Door hun krachtige springpoten verplaatsen ze zich razendsnel naar de gewenste plek, wat meestal de vacht van een huisdier is om daar vervolgens hun eitjes te leggen. Dat kunnen er al snel zo’n tientallen per dag zijn. De grootte van de vlo zelf is meestal rond de één tot drie millimeter. De eitjes zijn met het menselijk oog bijna niet te zien, deze zijn wit, ovaalvormig en zo’n halve millimeter groot.

Soorten vlooien

Er zijn wereldwijd enorm veel soorten vlooien, de kattenvlo is in Nederland toch wel het meest bekend. Daarnaast bestaan er ook hondenvlooien en mensenvlooien. Met name die laatste komt nog heel zelden voor. Maar alle soorten zijn niet vies van een bezoekje aan een ander soort, daarom wordt de kattenvlo ook vaak bij honden en mensen aangetroffen. Wanneer je huisdier vaak zit te krabben, duidt dit op een vlooienplaag. Huisdieren zijn wel met anti-vlooienmiddelen te behandelen, maar dat neemt de plaag die je in huis hebt niet weg. Onderneem dus snel actie om erger te voorkomen.

Professionele vlooienbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Een vlooienplaag bestrijden vereist specialistische kennis en kunde en laat je daarom het beste door onze professionele vlooienbestrijder uit Hoogeveen uitvoeren. Wanneer je denkt last te hebben van een vlooienplaag in huis, aarzel dan niet en neem direct contact op met onze ervaren bestrijdingsprofessional uit Hoogeveen. Onze lokale bestrijder is 24/7 beschikbaar en staat binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Fluitenberg, Stuifzand of Nieuw-Balinge woont, staan onze vakmensen dag en nacht voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs ben je snel van jouw vlooienplaag af. Zonder voorrijkosten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vul hier je gegevens in. Dan bellen/mailen wij je vandaag nog terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hoogeveen, Echten, Elim, Eursinge, Fluitenberg, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand, Tiendeveen, Veeningen, Zuidwolde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website