Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Hoogeveen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0528 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Hoogeveen

Heb je schade aan je houten constructies en denk je hinder te ondervinden van de boktor? Kenmerkend voor de boktor zijn kleine gaatjes tot diep in het hout en zaagsel rondom deze gaatjes. Heb je dat? Grote kans dat je last hebt van actieve boktorren. Kijk hier mee uit, want dit ongedierte richt zeer grote schade aan! Onze professionele boktorbestrijder uit Hoogeveen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op tegen een vast, laag tarief. Bestrijding in plaatsen rondom Hoogeveen is ook geen enkel probleem; Alteveer (Hoogeveen), Elim en Nieuwlande. Onze bestrijder is 24/7 in de buurt en rekent geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Last van huisboktor?

De huisboktor is één tot tweeënhalve centimeter lang, bruinzwart gekleurd en heeft een dekschild. Boktorren hoeven niet veel te eten en hebben slechts één doel: voortplanting! Hiervoor moet de boktor eitjes leggen in het hout en de uitgekomen larven boren zich een weg tot in de kern van het hout, waardoor dit ongedierte grote schade aanricht aan vloeren, meubels en dakconstructies. De huisboktor houdt van warme temperaturen en is daardoor actiever tijdens de lente en de zomer. Geen boktor te zien, maar wel schade aan het hout? Onze bestrijder kan je helpen!

Boktor in huis

Net een huis gekocht? Het komt vaak voor dat complete constructies afgekeurd worden, omdat de vorige bewoners niets hebben gedaan aan de boktorren in het hout. De larven van de boktor zitten jaren in het hout en vreten met z’n allen hele houten constructies tot in de kern kapot. Na verpopping van de larven kruipen de kevers uit het hout en laten hierbij gaatjes van zes tot negen millimeter achter. De volwassen boktorren leggen weer hun eitjes op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Bestrijding door onze professionele boktorbestrijder is de enige manier om van de besmetting met boktorren af te komen. Een snelle, effectieve oplossing voor jouw boktorprobleem is van groot belang.

Professionele boktorbestrijding in Hoogeveen en omgeving

Zonder de juiste kennis en de juiste bestrijdingstechnieken is het vrijwel onmogelijk om de boktor te bestrijden. Het is essentieel dat het aangetaste hout tot in de kern behandeld wordt met een speciale bestrijdingstechniek en het daarbij behorende bestrijdingsmiddel. Onze lokale ongediertebestrijder zorgt voor een vakkundige bestrijding, zodat je snel van de boktorren af bent. Ook als je in Alteveer (Hoogeveen), Elim of Nieuwlande woont, zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Natuurlijk zonder voorrijkosten. Maak nu een afspraak voor het laten bestrijden van jouw boktorprobleem tegen een vast, laag tarief. Bel ons of laat je direct door ons terugbellen (24/7 bereikbaar).

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hoogeveen, Echten, Elim, Eursinge, Fluitenberg, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand, Tiendeveen, Veeningen, Zuidwolde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website