Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 035-7810123

Muizenbestrijding Hilversum

Last van muizen
in Hilversum
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Hilversum

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Hilversum Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor Landman van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hilversum. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Hilversum

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 035-7810123
Waar Gregoor werkt Werkgebied

Woon je in Hilversum of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hilversum, Ankeveen, Baarn of Blaricum woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp.

Wat valt er onder Hilversum?
 • Hilversum
 • Ankeveen
 • Baarn
 • Blaricum
 • Breukeleveen
 • Bussum
 • Eemnes
 • Hollandsche Rading
 • Huizen
 • Kortenhoef
 • Lage Vuursche
 • Laren
 • Loosdrecht
 • Naarden
 • s-Graveland
 • Soest
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hilversum? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Hilversum

Klanten over Anti Pest Control B.V.

Geen beoordelingen, helaas! Beoordeling schrijven

Muizen bestrijden in Hilversum

Muizen staan bekend als het soort ongedierte waar veel mensen bang voor zijn. Ondanks dat je ze niet graag in huis ziet, komen ze toch erg vaak voor. Via kleine kieren en naden sluipen ze je huis of bedrijfspand binnen. Vooral wanneer het kouder begint te worden gaan muizen op zoek gaan naar warme plekjes om te verblijven. Overdag kom je de muizen niet vaak tegen, maar ’s avonds hoor je ze trippelen over het plafond. Muizen brengen vooral veel schade toe aan kabels, snoeren, hout en isolatiemateriaal. Daarnaast brengen ze ziektes en bacteriën over. Zo zijn ze niet alleen schadelijk voor je spullen, maar ook voor je gezondheid. Van overlast van muizen in huis wil je zo snel mogelijk af. Het best neem je direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Hilversum. Wij staan 24/7 voor je klaar en bestrijden binnen 24 uur jouw muizen in Huizen, Bussum of Naarden. Dit tegen een vast, laag tarief en altijd zonder voorrijkosten.

Heb jij een muizenplaag in huis?

Het is ontzettend vervelend om een muizenplaag in of rond je huis te hebben. De meest voorkomende soort is de huismuis, maar plagen worden ook weleens gevormd door spitsmuizen (niet verwant aan de huismuis) of veldmuizen. Huismuizen leven in veel verschillende leefgebieden, maar voornamelijk in de buurt van mensen. Je treft ze vaak aan in winkels, fabrieken, molens, stallen, huizen en heggen in de tuin. Muizen kunnen zeer goed klimmen en bevinden zich daarom ook vaak op zolder of tussen het plafond. Een muizenplaag is ook gemakkelijk gevormd in kelders, kruipruimten en spouwmuren. Dit vervelende ongedierte wordt tot 2,5 jaar oud en plant zich razendsnel voort. Het vrouwtje kan vijf tot tien keer per jaar jongen werpen met soms wel twaalf jongen per nest. Zo is een plaag binnen no-time gevormd.

Professionele muizenbestrijding in Hilversum en omgeving

Heb jij last van muizen in je huis of bedrijfspand? Dit vraagt om een professionele aanpak. Onze experts uit Hilversum zijn zeer ervaren in het bestrijden van muizen. Onze lokale professionals bieden in de wijde omgeving van Hilversum 24/7 directe hulp en zorgen er zo voor dat je snel van je muizenprobleem verlost bent. Ook in Huizen, Bussum of Naarden bestrijden wij muizen tegen een vast, laag tarief en rekenen wij geen voorrijkosten. Bel gerust voor een afspraak binnen 24 uur of voor meer informatie. Wij helpen je graag.