Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Hilversum
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
035 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Houtworm bestrijden in Hilversum

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van een aantal soorten hout aantastende kevers. Houtwormen zijn in staat grote schade aan te richten aan jouw houten bezittingen. Het is daarom van belang ze zo snel mogelijk te bestrijden. Voor een geslaagde behandeling laat je deze bestrijding uitvoeren door een professional. Hiervoor kun je onze lokale houtwormbestrijders uit Hilversum inschakelen, die binnen 24 uur bij jou op de stoep staan met de meest effectieve oplossing. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten ben je binnen no-time verholpen van jouw houtwormenprobleem. Ook als je in ‘s-Graveland, Ankeveen of Laren woont. Bel voor meer informatie vrijblijvend met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen we jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leeft de houtworm?

De houtwormkever zelf is niet de boosdoener, het zijn juist de larven van de houtwormkever die alle schade aanrichten. De houtwormkever legt haar eitjes op verschillende soorten onbewerkt hout. Wanneer vervolgens de eitjes uitkomen boren zij zich een weg door het hout. Hier zijn jouw vloeren, meubels, houten constructies en alle andere houten voorwerpen het slachtoffer van. De aanwezigheid van houtwormlarven herken je aan het zaagselachtige boormeel dat uit de gaatjes in het hout komt. Dit zijn eigenlijk de uitwerpselen van de larven. De kleine, ronde gaatjes die in het hout achterblijven zijn de uitvliegopeningen van de ontpopte, volwassen houtwormkever. Laat de houtworm niet langer zijn gang gaan en neem contact op met jouw lokale houtwormbestrijder uit Hilversum.

Professionele houtwormbestrijding in Hilversum en omgeving

Wanneer je overlast van houtwormen hebt wil je hier zo snel mogelijk van af. Bij een bestrijding is het van belang dat dit effectief gebeurt, zodat het hout ook de jaren daarna beschermd is tegen houtworm. Om houtworm goed te bestrijden, adviseren wij om onze professionele houtwormbestrijders uit Hilversum in te schakelen. Onze ongediertebestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van houtworm in Hilversum en omgeving. Voor meer informatie of een afspraak kun je ons 24/7 bereiken en zijn we binnen 24 uur bij je met de oplossing tegen jouw houtwormenprobleem. Ook als je in ‘s-Graveland, Ankeveen of Laren woont. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak, of laat onze houtwormspecialist jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hilversum, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loosdrecht, Naarden, 's-Graveland, Soest.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9279 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 5 minuten geleden
 • SSL beveiligde website