Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Hilversum
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
035 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Bedwantsen bestrijden in Hilversum

Bedwantsen zijn vervelende, bijtende beestjes die je niet graag in huis wilt hebben. Wanneer jij van je nachtrust probeert te genieten, kruipen de bedwantsen op je af om je te bijten. Je houdt hier rode bultjes aan over die ook nog eens verschrikkelijk jeuken. Gelukkig is een oplossing dichterbij dan je denkt. Onze bestrijders uit Hilversum zijn dagelijks in Hilversum en omgeving in de weer om woningen bedwantsen-vrij te maken. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en we staan 24/7 voor je klaar met een vakkundige en effectieve oplossing. Ook in Loosdrecht, Kortenhoef en ’s-Graveland komen wij tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten jouw bedwantsen bestrijden. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen met ons telefoonnummer.

Hoe kom je aan bedwantsen in huis?

Bedwantsen neem je niet bewust in huis, maar toch komt het vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer je een tijd op reis bent geweest. Ineens heb je last van jeukende bultjes en tref je bloedvlekjes aan in je lakens. De kans is dan groot dat je de bedwants mee naar huis hebt genomen. Ze komen namelijk veel voor in hotels en verplaatsen zich via de bagage van mensen. Ook wanneer je onlangs tweedehands spullen hebt aangeschaft bestaat de kans dat je bedwantsen hebt meegenomen. Ze zijn moeilijk zelf te bestrijden, bedwantsen verstoppen zich namelijk in naden en kieren rondom het bed. Het best schakel je de hulp in van een professionele bestrijder in Hilversum.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hilversum en omgeving

Bedwantsen gaan niet zomaar uit zichzelf weg. Integendeel: ze kunnen wel een half jaar zonder voedsel overleven. Een professionele bestrijding is daarom noodzakelijk, voordat de bedwantsen zich nog meer uitbreiden. Neem direct contact op met onze lokale, professionele bedwantsenbestrijder. In Hilversum en omgeving zijn onze professionele bestrijders dagelijks in de weer met het bestrijden van bedwantsen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak, dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij werken in de brede omgeving van Hilversum, dus ook voor bestrijdingen in Loosdrecht, Kortenhoef of ’s-Graveland kun je bij ons terecht. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten bestrijden wij de bedwantsen in jouw huis. Zo kun jij weer goede bijt- en jeukvrije nachten maken. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct door onze professional terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hilversum, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loosdrecht, Naarden, 's-Graveland, Soest.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9284 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 12 minuten geleden
 • SSL beveiligde website