Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Hillegom
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0252 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Hillegom

Zijn je houten vloeren, meubels of constructie aangetast? Dan heb jij waarschijnlijk boktor in huis. De boktor eitjes legt op het onbewerkte hout en de larven die hieruit komen boren zich in het hout, waar ze wel tot tien jaar blijven zitten. Tijd dus om actie te ondernemen voordat jouw huis op instorten staat! Schakel direct de hulp in van onze professionele boktorbestrijder uit Hillegom om jouw boktor te bestrijden. Woon je in Hillegom, Abbenes, Buitenkaag of Kaag? Wij zijn binnen 24 uur op locatie om jouw boktorprobleem op te lossen. Dit doen wij voor een vast, laag tarief en rekenen nooit spoed- of voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Help, boktor in huis!

Hoor je ’s zomers een kloppend geluid? Constateer jij kleine, ovaalvormige gaatjes in je hout? En vind je bij deze gaatjes een soort van zaagsel? Dan weet je dat er boktor actief is in je hout. Ze richten veel schade aan. Sterker nog, eigenlijk zijn het de larven van de boktor die de schade aanrichten. Ze boren zich tot in de kern van het onbewerkte hout en helpen zo hele houten constructies volledig naar de vernieling. Voorkom instortingsgevaar en laat je snel helpen door een ervaren ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

Boktor is ontzettend schadelijk of eigenlijk de larven van de boktor. Boktorlarven blijven tot wel tien jaar lang in jouw hout zitten. In die tijd banen ze zich een weg door het hout en laten sporen van vernieling achter. Vloeren, meubels en andere houten constructies zijn niet meer veilig als de boktor zich in het hout heeft geboord. Constructies zijn onbetrouwbaar en staan op instorten. Voorkom nog meer schade en schakel zo snel mogelijk de hulp in van een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt.

Professionele boktorbestrijding in Hillegom en omgeving

Laat het bestrijden van boktor ook aan onze professionele boktorbestrijder uit Hillegom over. Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring die vereist is om boktor vakkundig te bestrijden. Woon je in Hillegom, Abbenes, Buitenkaag of Kaag? Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen extra kosten om de boktor snel en effectief te bestrijden. Binnen 24 uur is jouw boktorprobleem door onze lokale professionals opgelost. Wij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website