Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Hengelo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
074 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Hengelo

Zilvervisjes zijn kleine insecten, te herkennen aan hun opvallende, zilverachtige, grijze kleur. Dit beestje kent ook andere namen, namelijk franjestaart of suikergast. Vaak wordt dit ongedierte verward met het ovenvisje en papiervisje. Heb jij zilvervisjes in huis aangetroffen? Het best laat je ze professioneel bestrijden. Neem daarvoor contact op met onze vakkundige zilvervisjesbestrijders uit Hengelo. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Hertme, Bornerbroek of Delden woont. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de zilvervisjes in jouw huis op vakkundige wijze. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten. Wil jij direct de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem? Bel dan nu met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Hoe herken je zilvervisjes?

Het is lastig om zilvervisjes met het blote oog te herkennen. Het zijn kleine beestjes van maar zeven tot twaalf millimeter groot. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben en op hun kop zitten twee voelsprieten. Ook omdat zilvervisjes zoveel op ovenvisjes en papiervisjes lijken, is het lastig ze te van elkaar te onderscheiden.

Hoe leeft een zilvervisje?

Zilvervisjes zijn lichtschuw en leven daarom vaak in donkere ruimtes. Ook houden ze van warme, vochtige omgevingen. Het liefst leven ze in een temperatuur van rond de 25 graden. Wat dit zulk hardnekkig ongedierte maakt, is dat zilvervisjes maanden kunnen overleven zonder voedsel. Wanneer ze dan toch honger krijgen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook mijten, kleine insecten of schimmels lusten ze graag.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Hengelo en omgeving

Heb jij last van zilvervisjes? Laat deze zo snel mogelijk bestrijden. De meest snelle en effectieve manier om zilvervisjes te bestrijden, is door direct contact op te nemen met onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Hengelo. Wij zijn vakkundig en hebben een jarenlange ervaring in het bestrijden van zilvervisjes in huis. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om jou van je zilvervisjesprobleem te verhelpen. Onze lokale professionals zijn dagelijks in Hengelo en omgeving actief, dus ook in Hertme, Bornerbroek en Delden. Wij bieden je altijd binnen 24 uur een oplossing en werken tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hengelo, Ambt Delden, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hertme, Saasveld, Zenderen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website