Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 074-7810123

Wespenbestrijding Hengelo

Last van wespen
in Hengelo
Gemiddeld een 9 (4)
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak

Overlast van wespen voorkomen?

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Hengelo

Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Reef van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hengelo. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Klanten over Reef Bestrijdingen

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Waar Bas werkt

Werkgebied

Woon je in Hengelo of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hengelo, Ambt, Delden of Borne woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Hengelo?
 • Hengelo
 • Ambt
 • Delden
 • Borne
 • Bornerbroek
 • Delden
 • Deurningen
 • Hertme
 • Saasveld
 • Zenderen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hengelo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Hengelo

Wespen bestrijden in Hengelo

Wespen. Die zoemende, vervelende beesten die jou vooral in de zomer lastigvallen. Heb je opvallend veel last van wespen? Vaak zit er dan een wespennest bij je in de buurt. In één wespennest zitten wel duizenden wespen. Let wel: probeer het wespennest nooit zelf te verwijderen, de wespen worden namelijk erg agressief en vallen je aan. Schakel daarom je professionele wespenbestrijder uit Hengelo in. Dan wordt het wespennest op snelle, effectieve en bovenal veilige manier verwijderd. Bel nu ons telefoonnummer voor een afspraak. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij bestrijden dagelijks wespen in heel Hengelo en omgeving, ook in Zenderen, Hertme en Bornerbroek. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten!

Wat te doen bij een wespensteek?

Wanneer wespen agressief worden, heb je een wespensteek zo te pakken. Met hun angel kunnen ze je meerdere malen steken. Wanneer je ze boos maakt of ze zich bedreigd voelen twijfelen ze dan ook niet om hun belager een aantal keer te steken. Wanneer ze dit doen, spuiten ze gif in je lichaam. Bij sommige mensen zorgt dit gif voor heftige, allergische reacties. Ook zijn ze in staat om in een zwerm aan te vallen. Een grote groep wespen valt dan gezamenlijk de bedreiger aan en steekt hem vervolgens een paar keer. De pijn die een wespensteek veroorzaakt, is scherp en brandend en zorgt voor een rode zwelling op de plek waar je gestoken bent. Ben jij gestoken door een wesp? Zuig het gif onmiddellijk uit.

Professionele wespenbestrijding in Hengelo en omgeving

Heb jij een wespennest in je tuin? Probeer het nest niet zelf te verwijderen. Wanneer het nest in de spouwmuur of onder je dak zit, probeer dan nooit de invliegopening dicht te maken. Dit leidt tot enorm gevaarlijke situaties. De wespen zoeken koste wat het kost een andere uitweg en komen zonder moeite je huis binnen. Het liefst laat je de bestrijding van een wespennest over aan een professionele wespenbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Hengelo bestrijden dagelijks wespennesten in heel Hengelo en omgeving. Wij werken altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wil je direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Je kunt ons hier 24/7 voor bereiken door ons telefoonnummer te bellen. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse, ook in Zenderen, Hertme en Bornerbroek.