Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Hengelo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
074 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Hengelo

Overlast van ratten is een veelvoorkomend probleem. In Nederland worden de bruine en zwarte ratten voornamelijk gezien als beschadigende, lastige en ongewenste plaagdieren. Dit vanwege de hoeveelheid schade die ze veroorzaken, het voedsel dat ze vervuilen en de ziektes die ze overdragen. Heb jij ratten aangetroffen in je woning? Hier wil je zo snel mogelijk van af. Onze professionele rattenbestrijders uit Hengelo bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem in huis. We beschikken over de nodige kennis, ervaring en middelen die vereist zijn voor een snelle, effectieve bestrijding. Wij zijn dagelijks actief in Hengelo en omgeving om ratten vakkundig te bestrijden. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ook als je in Saasveld, Borne of Zenderen last hebt van ratten. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Heb jij ratten in huis?

Ondanks dat ratten nachtdieren zijn die zich overdag verstoppen, is hun aanwezigheid aan verschillende signalen af te leiden. Allereerst zijn dit de worst-vormige uitwerpselen die de ratten achterlaten. Daarnaast veroorzaakt hun urine een typerende geur. Zoals bekend, zijn ratten echte knaagdieren. Om hun tanden kort en scherp te houden, knagen ze aan alles wat ze tegenkomen. Dus bij het aantreffen van knaagschade in je huis is de kans vrij groot dat je last van ratten hebt. Een ander signaal van ratten in huis is het horen van getrippel en gebonk boven het plafond. Ook wanneer je opengescheurde voedselverpakkingen aantreft, is vaak de rat hiervan de oorzaak. Er zijn ook signalen buitenshuis aan te treffen, namelijk holen in de tuin. Hier bouwen de ratten de nesten voor hun nakomelingen. Bij het herkennen van deze signalen schakel je het best direct een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele rattenbestrijding in Hengelo en omgeving

Om ratten zo snel mogelijk je huis uit te krijgen, is het sterk aan te raden een professionele rattenbestrijder in de arm te nemen. Onze lokale professionals uit Hengelo hebben jarenlange ervaring en verlossen jou snel en effectief van je rattenprobleem. Wij zijn altijd in de buurt en bieden jou daarom een vakkundige oplossing tegen ratten binnen 24 uur. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. In heel Hengelo en omgeving, dus ook in Saasveld, Borne en Zenderen zijn wij dagelijks actief om ratten professioneel te bestrijden. Bel 24/7 voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan belt onze rattenspecialist je gelijk terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hengelo, Ambt Delden, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hertme, Saasveld, Zenderen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website