Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Hengelo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
074 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Hengelo

De naam ‘houtworm’ is de algemene verzamelterm voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. Deze larven brengen enorme schade toe aan houten constructies. Heb jij last van houtworm, dan is het van belang dat je ze laat behandelen door een professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Hengelo bestrijden dagelijks houtworm in Hengelo en omgeving en bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt ons direct bellen voor meer informatie of voor het maken een afspraak. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten! Ook als je in Deurningen, Saasveld, Borne en de rest van de omgeving woont.

Hoe richt de houtworm schade aan?

Het zijn niet de kevers die de schade aanrichten, maar juist hun larven. De volwassen houtwormkever legt eerst haar eitjes op het onbehandelde hout. Vervolgens, wanneer de eitjes zijn uitgekomen, boren de larven zich door het hout en voeden zich hiermee. De larven kunnen tot wel tien jaar in het hout blijven zitten en laten gedurende die tijd een spoor van vernieling achter. Eenmaal groot genoeg ontpopt de larve zich tot kever, kruipt uit het hout en laat hierbij een klein, rond gaatje achter. Deze volwassen kever legt vervolgens weer haar eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Wanneer jij dus last hebt van houtworm in de houten constructie van je woning, gaat dit niet vanzelf weg.

Professionele houtwormbestrijding in Hengelo en omgeving

Het is van belang een ervaren ongediertebestrijder de houtworm te laten bestrijden. Dit is de meest snelle en effectieve oplossing. Onze professionele houtwormbestrijders uit Hengelo beschikken over de nodige technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm op de juiste wijze te bestrijden. Daarnaast ontvang je na de behandeling een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Hengelo en omgeving. Ook als je in Deurningen, Saasveld of Borne woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons 24/7 bereiken en we bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Liever door ons benaderd worden? Laat je gegevens hier achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hengelo, Ambt Delden, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hertme, Saasveld, Zenderen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website