Mogen wij je helpen?

Ongediertebestrijding Hengelo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
074 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ongedierte bestrijden in Hengelo

Ondanks het feit dat we nodige ondernemen om ongedierte uit onze huizen te houden, komen we ze toch verrassend vaak tegen. Soms merk je ze snel op en kun je tijdig optreden, maar wanneer je pas in een later stadium het ongedierte ontdekt, heeft het zich waarschijnlijk al tot een plaag ontwikkeld. Gelukkig hebben onze professionele ongediertebestrijders uit Hengelo de juiste kennis, middelen en ervaring om alle soorten ongedierte op een vakkundige manier te bestrijden. Wij bieden in heel Hengelo en omgeving binnen 24 uur een snelle, effectieve oplossing voor al jouw ongedierteproblemen. Dus ook in Delden, Ambt Delden en Deurningen. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Heb jij ongedierte en weet je niet precies wat het is? Onze lokale professionals verzorgen de determinatie voor je. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is ongedierte schadelijk voor je gezondheid?

Ongedierte in huis is op verschillende manieren schadelijk voor onze gezondheid. Ten eerste zorgt veel ongedierte voor zeer onhygiënische situaties, doordat ze overal hun uitwerpselen en urine achterlaten. Daarnaast zijn veel soorten ongedierte dragers van allerlei verschillende ziektekiemen, bacteriën en schimmels. Hiervan kunnen zowel wij als onze huisdieren enorm ziek worden.

Ongedierte en materiële schade

Naast de schade op onze gezondheid, richt ongedierte ook veel materiële schade aan. Bijvoorbeeld de larven van de houtworm of boktor brengen enorme schade toe aan hout. Hele constructies verzwakken hierdoor. Ratten en muizen knagen aan ons voedsel, meubilair en zelfs kabels. Mogelijk met kortsluiting en brand als gevolg. Insecten als papiervisjes en zilvervisjes maken belangrijke documenten onleesbaar.

Irritaties door ongedierte

Afgezien van schade is ongedierte natuurlijk ook gewoon erg hinderlijk. Ongedierte als vlooien en bedwantsen wekt erg veel irritatie op voor de mens. Deze parasitaire insecten bijten mensen en drinken ons bloed. Jeukende bulten en een geïrriteerde huid zijn het gevolg. Ook wespen vallen in deze categorie. Daar blijft het niet alleen bij irritatie, sommige mensen hebben zelfs een panische angst of allergie ontwikkeld voor wespen.

Professionele ongediertebestrijding in Hengelo en omgeving

Bij de overlast van ieder soort ongedierte neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Hengelo. Ook als je niet precies weet om welk soort ongedierte het gaat, schakel je ons in. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor ieder soort ongedierteprobleem. Wij bestrijden dagelijks op vakkundige wijze allerlei ongedierte in Hengelo en omgeving. Ook als je in Delden, Ambt Delden of Deurningen woont, staan wij elke dag voor je klaar. Altijd voor een vast, laag tarief. Ook rekenen wij nooit spoed- of voorrijkosten. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen we je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Hengelo, Ambt Delden, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hertme, Saasveld, Zenderen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9468 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website