Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 074-7810123

Ongediertebestrijding Hengelo

Last van ongedierte
in Hengelo
5 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.2 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Hengelo

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Hengelo Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Reef van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hengelo. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Hengelo

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 074-7810123
Waar Bas werkt Werkgebied

Woon je in Hengelo of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hengelo, Ambt, Delden of Borne woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Hengelo?
 • Hengelo
 • Ambt
 • Delden
 • Borne
 • Bornerbroek
 • Delden
 • Deurningen
 • Hertme
 • Saasveld
 • Zenderen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hengelo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Hengelo
Klanten over Reef Bestrijdingen 5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2

Ongedierte bestrijden in Hengelo

Ondanks het feit dat we nodige ondernemen om ongedierte uit onze huizen te houden, komen we ze toch verrassend vaak tegen. Soms merk je ze snel op en kun je tijdig optreden, maar wanneer je pas in een later stadium het ongedierte ontdekt, heeft het zich waarschijnlijk al tot een plaag ontwikkeld. Gelukkig hebben onze professionele ongediertebestrijders uit Hengelo de juiste kennis, middelen en ervaring om alle soorten ongedierte op een vakkundige manier te bestrijden. Wij bieden in heel Hengelo en omgeving binnen 24 uur een snelle, effectieve oplossing voor al jouw ongedierteproblemen. Dus ook in Delden, Ambt Delden en Deurningen. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Heb jij ongedierte en weet je niet precies wat het is? Onze lokale professionals verzorgen de determinatie voor je. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Hengelo. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is ongedierte schadelijk voor je gezondheid?

Ongedierte in huis is op verschillende manieren schadelijk voor onze gezondheid. Ten eerste zorgt veel ongedierte voor zeer onhygiënische situaties, doordat ze overal hun uitwerpselen en urine achterlaten. Daarnaast zijn veel soorten ongedierte dragers van allerlei verschillende ziektekiemen, bacteriën en schimmels. Hiervan kunnen zowel wij als onze huisdieren enorm ziek worden.

Ongedierte en materiële schade

Naast de schade op onze gezondheid, richt ongedierte ook veel materiële schade aan. Bijvoorbeeld de larven van de houtworm of boktor brengen enorme schade toe aan hout. Hele constructies verzwakken hierdoor. Ratten en muizen knagen aan ons voedsel, meubilair en zelfs kabels. Mogelijk met kortsluiting en brand als gevolg. Insecten als papiervisjes en zilvervisjes maken belangrijke documenten onleesbaar.

Irritaties door ongedierte

Afgezien van schade is ongedierte natuurlijk ook gewoon erg hinderlijk. Ongedierte als vlooien en bedwantsen wekt erg veel irritatie op voor de mens. Deze parasitaire insecten bijten mensen en drinken ons bloed. Jeukende bulten en een geïrriteerde huid zijn het gevolg. Ook wespen vallen in deze categorie. Daar blijft het niet alleen bij irritatie, sommige mensen hebben zelfs een panische angst of allergie ontwikkeld voor wespen.

Professionele ongediertebestrijding in Hengelo en omgeving

Bij de overlast van ieder soort ongedierte neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Hengelo. Ook als je niet precies weet om welk soort ongedierte het gaat, schakel je ons in. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor ieder soort ongedierteprobleem. Wij bestrijden dagelijks op vakkundige wijze allerlei ongedierte in Hengelo en omgeving. Ook als je in Delden, Ambt Delden of Deurningen woont, staan wij elke dag voor je klaar. Altijd voor een vast, laag tarief. Ook rekenen wij nooit spoed- of voorrijkosten. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen we je direct terug. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Hengelo

Bedwantsen komen onze huizen binnen via reisbagage en tweedehands spullen. Doordat mensen steeds meer reizen én omdat tweedehands spullen erg in trek zijn, komen er ook steeds meer bedwantsen in Nederland. Bedwantsen, ook wel bedbugs of wandluizen genoemd, zijn zeer lastig te bestrijden. Het is daarom van belang om professionele hulp in te schakelen bij het bestrijden van bedwantsen. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Hengelo bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en wij rekenen nooit voorrijkosten. Ook niet in Delden, Ambt Delden en Deurningen. Wij zijn op ieder moment van de dag bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Heb jij last van bedwantsen?

Bedwantsen zijn ten eerste lastig te herkennen en ten tweede moeilijk te vinden. Een teken die wel duidelijk maakt dat je last hebt van bedwantsen zijn rode, jeukende bultjes op je lichaam en bloedvlekjes in je lakens. Overdag houden ze zich schuil in de naden en kieren in en rondom je bed, maar ’s nachts komen ze tevoorschijn om zich met jouw bloed te voeden. Daarna keren ze terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Zo heb je binnen de kortste keren te maken met een heuse bedwantsenplaag.

Kan je bedwantsen zelf bestrijden?

Omdat het bestrijden van bedwantsen een erg hardnekkige klus is, is het zelf bestrijden ervan eigenlijk een onmogelijke taak. Desalniettemin proberen veel mensen toch om bedwantsen zelf uit huis te verwijderen, meestal zonder veel effect. De bestrijding van bedwantsen vereist specifieke vakkennis en laat je het liefst over aan een ervaren professional uit de buurt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Hengelo en omgeving

Omdat het zelf bestrijden hoogstwaarschijnlijk niet effectief genoeg is, raden we je aan om contact op te nemen met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Hengelo. Onze lokale professionals zorgen ervoor dat de bedwants volledig uitgeroeid wordt, zodat je weer kunt genieten van een goede, zorgeloze nachtrust. Of je nu in Hengelo, Delden, Ambt Delden of Deurningen woont, wij komen binnen 24 uur langs om jouw bedwantsen snel en effectief te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist door hier je gegevens achter te laten.

Boktor bestrijden Hengelo

De larven van de boktor brengen enorme schade toe aan de houten constructie van jouw woning of schuur. Nadat de boktor eitjes heeft gelegd, boren de larven zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. Ze blijven tot wel tien jaar in het hout zitten, dus je kunt je voorstellen hoeveel schade ze in die tijd aanrichten. Een directe bestrijding is daarom van groot belang. Schakel voor een snelle, effectieve boktorbestrijding onze professionele boktorbestrijders uit Hengelo in. Wij zijn dagelijks actief in Hengelo en omgeving om boktor vakkundig te bestrijden. Dus ook in Ambt Delden, Deurningen of Saasveld bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar, dus bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak.

Heb jij last van de boktor?

Er zijn verschillende signalen die wijzen op de aanwezigheid van de huisboktor. Bijvoorbeeld wanneer je kleine, ovale gaatjes in het hout ziet, weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt boktor actief en zijn ze goed te horen wanneer ze zich een weg banen door het hout. Wanneer je dan ook nog boormeel, hun zaagsel-achtige uitwerpselen, bij deze gaatjes vindt, is het zeker dat de boktor er nog zit. Zodra je deze symptomen signaleert, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte en moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Welke schade richt de boktor aan?

Op het moment dat de larven zich een weg door het hout banen, laten ze een spoor van vernieling achter. In tegenstelling tot houtwormlarven, gaan boktorlaven tot in de kern van het hout. De schade aan een vloer, meubel of andere houten constructie is dan enorm groot en leidt uiteindelijk tot totale vernieling. Wanneer de boktorlarven je huis zodanig hebben aangetast, zijn de constructies in je huis niet meer betrouwbaar en staan ze misschien zelfs op instorten. Herken een boktorbesmetting tijdig, beperk de schade door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen.

Professionele boktorbestrijding in Hengelo en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor het vakkundig bestrijden van boktor zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Het best laat je dit werk daarom over aan onze professionele boktorbestrijder uit Hengelo. Voorkom vergaande schade aan jouw pand en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor snel en effectief bestrijden. In Hengelo en omgeving rekenen wij een vaste, lage prijs en hanteren nooit voorrijkosten. Wij zijn dagelijks werkzaam in Hengelo, maar natuurlijk ook in Ambt Delden, Deurningen en Saasveld. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij helpen je graag!

Houtworm bestrijden Hengelo

De naam ‘houtworm’ is de algemene verzamelterm voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. Deze larven brengen enorme schade toe aan houten constructies. Heb jij last van houtworm, dan is het van belang dat je ze laat behandelen door een professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Hengelo bestrijden dagelijks houtworm in Hengelo en omgeving en bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt ons direct bellen voor meer informatie of voor het maken een afspraak. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten! Ook als je in Deurningen, Saasveld, Borne en de rest van de omgeving woont.

Hoe richt de houtworm schade aan?

Het zijn niet de kevers die de schade aanrichten, maar juist hun larven. De volwassen houtwormkever legt eerst haar eitjes op het onbehandelde hout. Vervolgens, wanneer de eitjes zijn uitgekomen, boren de larven zich door het hout en voeden zich hiermee. De larven kunnen tot wel tien jaar in het hout blijven zitten en laten gedurende die tijd een spoor van vernieling achter. Eenmaal groot genoeg ontpopt de larve zich tot kever, kruipt uit het hout en laat hierbij een klein, rond gaatje achter. Deze volwassen kever legt vervolgens weer haar eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Wanneer jij dus last hebt van houtworm in de houten constructie van je woning, gaat dit niet vanzelf weg.

Professionele houtwormbestrijding in Hengelo en omgeving

Het is van belang een ervaren ongediertebestrijder de houtworm te laten bestrijden. Dit is de meest snelle en effectieve oplossing. Onze professionele houtwormbestrijders uit Hengelo beschikken over de nodige technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm op de juiste wijze te bestrijden. Daarnaast ontvang je na de behandeling een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Hengelo en omgeving. Ook als je in Deurningen, Saasveld of Borne woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons 24/7 bereiken en we bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Liever door ons benaderd worden? Laat je gegevens hier achter.

Kakkerlakken bestrijden Hengelo

Kakkerlakken staan bekend als één van de meest vieze soort ongedierte, die we absoluut niet willen tegenkomen in onze huizen of bedrijfspanden. Dit komt niet zomaar ergens vandaan, een kakkerlakkenplaag brengt namelijk veel risico’s met zich mee. Een vakkundige bestrijding is daarom van groot belang. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Hengelo hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van kakkerlakken. Wij staan 24/7 paraat met een snelle, effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Voor de bestrijden van alle soorten ongedierte hanteren wij vaste, lage prijzen. Altijd binnen 24 uur ter plaatse zonder voorrijkosten te rekenen in heel Hengelo en omgeving. Heb jij last van kakkerlakken en woon je in Saasveld, Borne of Zenderen? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze lokale professionals.

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Een kakkerlakkenplaag brengt vele risico’s met zich mee. Zo zijn kakkerlakken erg schadelijk voor je gezondheid. Ze zijn namelijk dragers van ernstige ziekten, zoals dysenterie, tyfus en salmonella. Ook blijft de enorm stinkende geur die kakkerlakken produceren lang op de plaatsen hangen waar ze zijn geweest. Dit is geen gezonde lucht. Ook veroorzaken de uitwerpselen van dit ongedierte voor eczeem, allergieën, en astma alsof het nog niet genoeg is. Bij het aantreffen van een kakkerlak in jouw huis of bedrijfspand ben je genoodzaakt om snel in actie te komen. Het zien van één kakkerlak betekent altijd dat er meerderen zijn, want kakkerlakken zijn nooit alleen. Ze planten zich binnen een mum van tijd voort en voor je het weet is een kakkerlakkenplaag gevormd, wordt alleen maar groter en verspreidt zich naar omliggende gebouwen.

Gaan kakkerlakken vanzelf weg?

Helaas gaan kakkerlakken nooit uit zichzelf weg. Ze zijn kannibalistisch, wat wil zeggen dat ze hun eigen dode soortgenoten opeten. Op die manier zitten ze nooit zonder voedsel. Is het voedsel toch op? Geen probleem voor de kakkerlak, ze overleven makkelijk twee weken zonder voedsel. Tel hierbij op dat ze zich enorm snel voortplanten, tot wel 32 nimfen per eipakket. Je begrijpt hoe makkelijk het is voor de kakkerlak om binnen no-time een plaag te vormen.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Hengelo en omgeving

Onze lokale professionals uit Hengelo spelen in op het kannibalistische gedrag van kakkerlakken. De kakkerlakken worden behandeld met gif, gaan dood en de overlevenden gaan ook dood wanneer zij hun soortgenoten opeten. Dit werkt tot wel twaalf keer door. Dit maakt dat professionele kakkerlakkenbestrijding tot de meest snelle en effectieve methode behoort om kakkerlakken helemaal uit te roeien. Schakel hier onze ervaren ongediertebestrijders voor in. Bel bij het aantreffen van kakkerlakken met ons telefoonnummer en maak direct een afspraak voor binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Ook als je in de wijde omgeving woont, zoals Saasveld, Borne en Zenderen. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten in bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en andere soorten ongedierte in Hengelo en omgeving.

Mieren bestrijden Hengelo

Mieren. De kleine, kruipende beesten die je niet in je huis of tuin in grote aantallen wilt tegenkomen. Toch zie je ze in de zomer vaak lopen. Vaak op je terras of in je keuken in de buurt van zoete producten, zoals limonade of andere frisdranken. Heb jij last van veel mieren? Hier wil je natuurlijk snel van af. Voor een snelle en effectieve oplossing kan neem je 24/7 contact met ons op en onze professionele mierenbestrijders uit Hengelo zijn binnen 24 uur bij je. Ook als je in Borne, Zenderen of Hertme woont, bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem en rekenen hiervoor geen voorrijkosten. Onze lokale professionals bestrijden al jaren alle soorten ongedierte op een vakkundige manier en werken tegen een vast, laag tarief. Laat je irritaties niet langer oplopen en bel ons meteen op ons telefoonnummer.

Waar kun je de aanwezigheid van mieren aan herkennen?

Je hebt ze misschien al weleens gezien: een hoopje zand met daarin een gaatje waar de mieren constant in en uit lopen. Mieren leven altijd in kolonies, in hun mierennest, ergens buiten. Een overduidelijk signaal is natuurlijk wanneer je ze in huis ziet lopen. Ze zitten vooral op jam- en suikerpotten, limonadeflessen en vaatwasmachines die niet dagelijks aan staan. Vaak zie je er een aantal achter elkaar aan lopen, dit noemen ze ook wel een ‘mierenstraat’. Zij volgen namelijk allemaal het reukspoor dat één van de mieren heeft uitgezet onderweg naar een voedselbron. Om snel van jouw mieren af te komen, neem je nu contact op met een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele mierenbestrijding in Hengelo en omgeving

Heb je het vermoeden dat er een mierennest in je huis of tuin zit en heb je hier veel last van? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Hengelo. Wij bieden jou 24/7 directe hulp en dat al binnen 24 uur. Wij werken tegen een vaste, lage prijs. Onze lokale professionals hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte en komen graag bij je langs, ook als je in Borne, Zenderen of Hertme woont. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bespaar dus tijd, geld en moeite door niet zelf de mieren proberen te bestrijden en bel ons vandaag nog. Onze mierenspecialist helpt je graag!

Motmuggen bestrijden Hengelo

Motmuggen in je woning zijn niet alleen erg vervelend en onhygiënisch, maar bovendien ook een signaal dat er ergens in je woning een leiding, riool of dakgoot verstopt zit of lekt. Motmuggen leven namelijk in organisch materiaal. Hier eten ze van en leggen ze hun eitjes in. Motmuggen laat je daarom het beste direct bestrijden door onze professionele motmuggenbestrijder uit Hengelo. Dagelijks actief in Hengelo en omgeving om ongedierte te bestrijden, dus ook in Zenderen, Hertme of Bornerbroek bieden wij jou een snelle en effectieve oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Altijd binnen 24 uur ter plaatse tegen een vaste, lage prijs. Uiteraard zonder spoed- en voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Laat dan wel je gegevens hier achter. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Waar komen motmuggen vandaan?

Motmuggen leven in grote groepen dichtbij afvoeren, putten en riolen. Je treft motmuggen daarom vaak aan in badkamers, keukens, wc’s, kruipruimtes of regenpijpen rondom jouw huis. De motmuggen, maar ook hun larven zijn dol op rottend, organisch materiaal (lees: allerlei rottende zaken). Op deze plaatsen komen de motmuggen in aanraking met voor ons mensen schadelijke bacteriën. Het is dan ook van groot belang om direct in actie te komen en de motmuggen te laten bestrijden. Het best laat je dit uitvoeren door een ervaren ongediertebestrijder. Om ervoor te zorgen dat de motmuggen niet binnen de kortste keren weer terug zijn, dien je ook iemand naar de verstopping of het lek te laten kijken.

Professionele motmuggenbestrijding in Hengelo en omgeving

De meest snelle en effectieve methode om vakkundig van jouw motmuggenprobleem af te komen, is door het inschakelen van onze professionele motmuggenbestrijders uit Hengelo. Wij zijn ieder moment van de dag bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de motmuggen bij jou thuis. Onze lokale professionals bestrijden alle soorten ongedierte voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten in heel Hengelo en omgeving, dus ook niet als we bij jou in Zenderen, Hertme of Bornerbroek moeten langskomen voor een bestrijding. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Je mag ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ovenvisjes bestrijden Hengelo

Ovenvisjes vallen samen met het papiervisje en zilvervisje onder de groep van franjestaarten. Ze zien er dan wel verschillend uit, maar allen vreten de boel kapot in jouw huis. Wil jij zo snel mogelijk van dit ongedierte af? Neem dan direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Hengelo. Woon je in Hengelo, Ambt Delden, Deurningen, Saasveld of ergens anders in de omgeving? Dan bieden wij tegen een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel vandaag nog onze lokale professional voor een afspraak. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse.

Het leven van een ovenvisje

Het ovenvisje is een klein, donkergrijs insect zonder vleugels. Ovenvisjes hebben zes pootjes en hun twaalf millimeter lange lichaam is bedenkt met fijne, behaarde schubben. Ze zijn gek van koolhydraten en deze zijn niet alleen in eten te vinden, maar zitten ook in papier en textiel verwerkt. Kortom, je belangrijke documenten, boeken en kleding zijn niet langer veilig als ovenvisjes zich in je huis bevinden. Ovenvisjes leven op donkere, warme, droge plekken. Een temperatuur van zo’n dertig graden vinden ze ideaal. De ovenvisjes leven zo’n twee á drie jaar, wanneer ze hun perfecte leefomgeving hebben gevonden. In deze tijd leggen ze veel eitjes en heb je binnen de kortste keren last van een plaag. Wanneer je ervoor zorgt je je huis goed ventileert en de temperatuur onder de 24 graden houdt, komen hun gelegde eitjes niet uit.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Hengelo en omgeving

Voorkom erge overlast en laat de ovenvisjes zo snel mogelijk bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Hengelo zijn dagelijks actief in Hengelo en omgeving om ovenvisjes snel en effectief uit woningen te verwijderen. Dus ook als je in Ambt Delden, Deurningen of Saasveld woont, staan wij binnen 24 uur voor jouw deur om jouw ovenvisjes vakkundig te bestrijden. Voor het oplossen van jouw ovenvisjesprobleem brengen wij een vast, laag tarief in rekening en hanteren geen spoed- of voorrijkosten. Neem vandaag nog contact op met onze lokale professionals, wij zijn 24/7 bereikbaar. Via ons telefoonnummer bel je ons of je laat hier je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

Papiervisjes bestrijden Hengelo

Papiervisjes, ook wel bekend als het ‘boekenvisje’, zijn kleine insecten met een lang, plat lichaam. Papiervisjes herken je aan hun zilverachtige, glanzende schubben. Het liefst leven ze in het donker tussen de papieren, dit is waar ze namelijk van leven. Heb jij papiervisjes in huis? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Het best is om hier een ervaren ongediertebestrijder voor in te schakelen. Onze professionele papiervisjesbestrijder uit Hengelo staat 24/7 voor je klaar om binnen 24 uur jouw papiervisjesprobleem vakkundig op te lossen. Of je nu in Hengelo, Deurningen, Saasveld of Borne woont, wij bestrijden snel en effectief jouw papiervisjes tegen een vast, laag tarief. Omdat we lokaal werken, rekenen wij geen voorrijkosten. Bel 24/7 voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer.

Hoe krijg je papiervisjes in huis?

Het kost papiervisjes weinig moeite om jouw huis binnen te komen. Deze kleine beestjes liften gemakkelijk mee met kranten, reclamefolders en kleding. Papiervisjes eten namelijk samengestelde koolhydraten, zoals zetmeel (brood, aardappels, pasta’s) en plantaardige cellulose vezels (papier, behang, katoen). Om te voorkomen dat papiervisjes je huis binnendringen, is de eerste noodzakelijke stap om oude papieren en kleding uit te zoeken en weg te doen. Daarnaast is uiteraard hygiëne belangrijk, maar dit alleen houdt de papiervisjes niet buiten. Omdat ze zich verstoppen in isolatie- en verpakkingsmateriaal, komen ze gemakkelijk je huis in. Ook via leidingdoorvoeren en openingen in spouwburen betreden ze je huis. De grote vraag is natuurlijk: ‘Hoe kom je ervan af?’ Het antwoord is simpel: ‘Schakel een ervaren ongediertebestrijder bij jou uit de buurt in!’

Professionele papiervisjesbestrijding in Hengelo en omgeving

Bij overlast van papiervisjes is het belangrijk meteen in te grijpen, zo voorkom je de meeste schade. Het best schakel je hiervoor een vakman in. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Hengelo hebben jarenlange ervaring in het vakkundig bestrijden van papiervisjes in heel Hengelo en omgeving. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als je in Deurningen, Saasveld of Borne woont. Binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief is jouw papiervisjesprobleem door onze lokale professionals verholpen. Heb jij last van papiervisjes? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze specialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ratten bestrijden Hengelo

Overlast van ratten is een veelvoorkomend probleem. In Nederland worden de bruine en zwarte ratten voornamelijk gezien als beschadigende, lastige en ongewenste plaagdieren. Dit vanwege de hoeveelheid schade die ze veroorzaken, het voedsel dat ze vervuilen en de ziektes die ze overdragen. Heb jij ratten aangetroffen in je woning? Hier wil je zo snel mogelijk van af. Onze professionele rattenbestrijders uit Hengelo bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem in huis. We beschikken over de nodige kennis, ervaring en middelen die vereist zijn voor een snelle, effectieve bestrijding. Wij zijn dagelijks actief in Hengelo en omgeving om ratten vakkundig te bestrijden. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ook als je in Saasveld, Borne of Zenderen last hebt van ratten. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Heb jij ratten in huis?

Ondanks dat ratten nachtdieren zijn die zich overdag verstoppen, is hun aanwezigheid aan verschillende signalen af te leiden. Allereerst zijn dit de worst-vormige uitwerpselen die de ratten achterlaten. Daarnaast veroorzaakt hun urine een typerende geur. Zoals bekend, zijn ratten echte knaagdieren. Om hun tanden kort en scherp te houden, knagen ze aan alles wat ze tegenkomen. Dus bij het aantreffen van knaagschade in je huis is de kans vrij groot dat je last van ratten hebt. Een ander signaal van ratten in huis is het horen van getrippel en gebonk boven het plafond. Ook wanneer je opengescheurde voedselverpakkingen aantreft, is vaak de rat hiervan de oorzaak. Er zijn ook signalen buitenshuis aan te treffen, namelijk holen in de tuin. Hier bouwen de ratten de nesten voor hun nakomelingen. Bij het herkennen van deze signalen schakel je het best direct een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele rattenbestrijding in Hengelo en omgeving

Om ratten zo snel mogelijk je huis uit te krijgen, is het sterk aan te raden een professionele rattenbestrijder in de arm te nemen. Onze lokale professionals uit Hengelo hebben jarenlange ervaring en verlossen jou snel en effectief van je rattenprobleem. Wij zijn altijd in de buurt en bieden jou daarom een vakkundige oplossing tegen ratten binnen 24 uur. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. In heel Hengelo en omgeving, dus ook in Saasveld, Borne en Zenderen zijn wij dagelijks actief om ratten professioneel te bestrijden. Bel 24/7 voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan belt onze rattenspecialist je gelijk terug.

Vlooien bestrijden Hengelo

Wist je dat er wereldwijd wel meer dan driehonderd verschillende soorten vlooien leven? Gelukkig kennen we in Nederland maar drie soorten, namelijk de katten-, honden- en mensenvlo, waarvan de kattenvlo het meest voorkomt. Heb jij last van een vlooienplaag? Wij helpen je hier snel vanaf. Schakel vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder uit Hengelo in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Hengelo en omgeving, dus ook als je in Borne, Zenderen of Hertme woont, zijn we je direct van dienst. Via ons telefoonnummer neem je direct contact met ons op. Of je laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Zijn vlooien schadelijk?

Je herkent een vlooienbeet aan een rood vlekje op je huid, dat veel jeuk en irritatie veroorzaakt. Deze jeuk komt vooral door de sterke antigene werking van het speeksel van vlooien. Sommige mensen en dieren zijn hier zelfs allergisch voor. Zij krijgen dan niet alleen rode jeukende bultjes, maar tevens rode uitslag over de rest van het lichaam. Belangrijk om te weten is dat je, hoe moeilijk dat ook is, niet mag krabben. Dit kan namelijk tot een bacteriële infectie leiden.

Heb jij last van een vlooienplaag in huis?

Een vlooienplaag is binnen een mum van tijd gevormd. Vlooien leggen namelijk tot wel honderd eitjes per dag in de huid van bijvoorbeeld jouw hond of kat. Ook vind je de eitjes in de verblijfplekken van jouw huisdier, zoals in hun mand of bak. Na twee weken tijd komen de eitjes van de vlooien uit en verbergen de larven zich op warme, donkere plekken in je huis. Tussen kieren, achter plinten, onder kleden of in vloerbedekkingen. Na een paar weken verpopt de larve zich en nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Je begrijpt dus hoe snel een plaag ontstaat.

Professionele vlooienbestrijding in Hengelo en omgeving

Heb jij last van vlooien? Om hiervan af te komen, schakel je het best een ervaren vlooienbestrijder uit jouw buurt in. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks vlooien in Hengelo en omgeving. Wij beschikken over de nodige kennis, ervaring en professionele bestrijdingsmiddelen die nodig is om vlooien snel en effectief te bestrijden. Wij zijn gevestigd in Hengelo en bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien in jouw huis bestrijden. Ook in Borne, Zenderen en Hertme. Voor een afspraak of voor meer informatie bel je met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Zilvervisjes bestrijden Hengelo

Zilvervisjes zijn kleine insecten, te herkennen aan hun opvallende, zilverachtige, grijze kleur. Dit beestje kent ook andere namen, namelijk franjestaart of suikergast. Vaak wordt dit ongedierte verward met het ovenvisje en papiervisje. Heb jij zilvervisjes in huis aangetroffen? Het best laat je ze professioneel bestrijden. Neem daarvoor contact op met onze vakkundige zilvervisjesbestrijders uit Hengelo. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Hertme, Bornerbroek of Delden woont. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de zilvervisjes in jouw huis op vakkundige wijze. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten. Wil jij direct de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem? Bel dan nu met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Hoe herken je zilvervisjes?

Het is lastig om zilvervisjes met het blote oog te herkennen. Het zijn kleine beestjes van maar zeven tot twaalf millimeter groot. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben en op hun kop zitten twee voelsprieten. Ook omdat zilvervisjes zoveel op ovenvisjes en papiervisjes lijken, is het lastig ze te van elkaar te onderscheiden.

Hoe leeft een zilvervisje?

Zilvervisjes zijn lichtschuw en leven daarom vaak in donkere ruimtes. Ook houden ze van warme, vochtige omgevingen. Het liefst leven ze in een temperatuur van rond de 25 graden. Wat dit zulk hardnekkig ongedierte maakt, is dat zilvervisjes maanden kunnen overleven zonder voedsel. Wanneer ze dan toch honger krijgen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook mijten, kleine insecten of schimmels lusten ze graag.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Hengelo en omgeving

Heb jij last van zilvervisjes? Laat deze zo snel mogelijk bestrijden. De meest snelle en effectieve manier om zilvervisjes te bestrijden, is door direct contact op te nemen met onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Hengelo. Wij zijn vakkundig en hebben een jarenlange ervaring in het bestrijden van zilvervisjes in huis. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om jou van je zilvervisjesprobleem te verhelpen. Onze lokale professionals zijn dagelijks in Hengelo en omgeving actief, dus ook in Hertme, Bornerbroek en Delden. Wij bieden je a