Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Heerlen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
045 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Heerlen

Wanneer overal kleine gaatjes ziet in het hout van je vloer, meubels of andere houten constructies, heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met de larven van de houtworm. Om erger te voorkomen, doe je er verstandig aan directe hulp van een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. Woon je in Heerlen of in de omgeving van Bocholtz, Baneheide of Nuth? Onze professionele houtwormbestrijders uit Heerlen staan binnen 24 uur voor je klaar om jou van je houtworm af te helpen. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is houtworm schadelijk?

Houtworm zijn zeer schadelijk, omdat ze in staat zijn een houten constructie compleet te vernielen. Wanneer een houtwormkever eitjes legt op het onbehandelde hout en deze uitkomen, graven de larven zich diep in het hout. De larven kunnen hier tot wel tien jaar blijven zitten. Op deze manier brengen ze veel schade aan.

Kan ik zelf houtwormen bestrijden?

Het zelf bestrijden van houtworm is een onmogelijke taak. Dit omdat het een zeer specialistische aanpak betreft, die alleen uitvoerbaar is voor ervaren ongediertebestrijders. Zij weten precies hoe een houtworm te traceren en deze op de juiste manier te bestrijden met de daarvoor bestemde middelen en apparatuur.

Professionele houtwormbestrijding in Heerlen en omgeving

Wanneer de houtworm overlast veroorzaakt en al je houten vloeren, meubels en andere houten constructies vernielt, is het zaak direct hulp in te schakelen van een vakkundige ongediertebestrijder. Onze professionele houtwormbestrijders uit Heerlen bestrijden dagelijks houtworm in Heerlen en de wijde omgeving. Dus ook als je in Bocholtz, Baneheide of Nuth woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten! Voor vrijblijvend advies, meer informatie over het bestrijden of het maken van een afspraak bel je met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen/mailen wij jou.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Heerlen, Baneheide, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Nuth, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Voerendaal, Wijnandsrade.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8768 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website