Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Heerlen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
045 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Heerlen

Kleine gaten in je woning? De kans is groot dat je last hebt van boktor, ook wel huisboktor genoemd. Dit insect is ongeveer één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een bruinzwarte kleur en is te herkennen aan hun dekschild. Het voornaamste doel van deze beestjes is om zich voort te planten. Boktor richt veel schade aan, dus het is verstandig om zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder te zoeken bij jou in de buurt. En die hebben wij! Onze professionele boktorbestrijder uit Heerlen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Naast het feit dat onze lokale professionals in Heerlen actief zijn, gaan wij ook graag wat verder van huis om jouw boktor te bestrijden, zoals in Klimmen, Bocholtz of Baneheide. Daarvoor rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu, wij zijn 24/7 te bereiken.

Boktor, een gevaar voor je huis

Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waardoor ze kleine gaatjes achterlaten in het hout. De volwassen boktor leggen vervolgens weer eitjes op het hout. De larven die uit deze eitjes komen, boren zich een weg tot in de kern van het hout waardoor ze veel schade aanrichten. Boktor kan tot wel tien jaar in het hout zitten. Het komt vaak voor dat een complete houten constructie wordt afgewezen, omdat er huisboktor actief is. De enige manier om van boktor af te komen, is om professionele hulp in te schakelen. Je wilt immers niet dat je huis langzaam opgevreten wordt.

Professionele boktorbestrijding in Heerlen en omgeving

Verspil zelf geen moeite om boktor zelf proberen te bestrijden, want dat gaat je niet lukken. Het beste is een ervaren ongediertebestrijder te zoeken die deze insecten snel en effectief bestrijdt. Onze professionele boktorbestrijders uit Heerlen bezitten de kennis en kunde om boktor te bestrijden. Dus heb je last van huisboktor? Maak dan nu een afspraak met onze lokale professionals uit Heerlen. Dagelijks bestrijden wij boktor in plaatsen als Klimmen, Bocholtz of Baneheide en de wijde omgeving van Heerlen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor in jouw huis professioneel bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Heerlen, Baneheide, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Nuth, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Voerendaal, Wijnandsrade.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9331 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website