Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Heerlen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
045 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Heerlen

Wanneer je bedwantsen in je huis hebt, kan je rustig stellen dat je last hebt van een plaag. Deze insecten planten zich namelijk razendsnel voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel tot tweehonderd eitjes. Het bestrijden van dit ongedierte is erg lastig. Voor het bestrijden van bedwantsen zijn er gelukkig ervaren ongediertebestrijders. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Heerlen staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je klaar. Ook zijn wij dagelijks werkzaam in alle plaatsen rondom Heerlen, dus ook in Hulsberg, Klimmen en Bocholtz komen bij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact me ons op.

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen verschuilen zich in naden en kieren rondom je bed en zijn ’s nachts actief. Bedwantsen komen dan uit hun schuilplaats, omdat ze afkomen op de warmte die jij ’s nachts afgeeft en de koolstofdioxide die je uitademt. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Je herkent bedwantsen aan rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Vaak geldt; hoe erger de besmetting, hoe vaker je gebeten wordt.

Bedwantsen, hoe bestrijd ik ze?

Bedwantsen is klein, hardnekkig ongedierte, misschien wel een van de hardnekkigste. De bedwants kan namelijk zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Verder gaan mensen vaak direct schoonmaken en wassen wanneer ze bedwantsen in huis hebben, maar juist dit zorgt ervoor dat bedwantsen zich door je hele huis verspreiden. Probeer daarom de kamers zo veel mogelijk te isoleren en schakel meteen professionele hulp uit jouw buurt in.

Professionele bedwantsenbestrijding in Heerlen en omgeving

Een plaag is dus lastig te bestrijden. Schakel daarom direct onze professionele bedwantsenbestrijder uit Heerlen in. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur bij je op de stoep om een oplossing te vinden voor jouw bedwantsenprobleem. Ook als je in Hulsberg, Klimmen en Bocholtz woont, staan wij 24/7 voor je klaar om jouw bedwantsen vakkundig te bestrijden. Door onze jarenlange ervaring in de bestrijding van de bedwants, beschikken wij over de kennis en kunde om jouw bedwantsen snel en effectief te verwijderen. Dit doen wij voor een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan word je direct benaderd.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Heerlen, Baneheide, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Nuth, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Voerendaal, Wijnandsrade.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9287 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website