Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Haarlem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
023 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Zilvervisjes bestrijden in Haarlem

Heb jij zilvervisjes in je huis en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? En woon jij in Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden? Neem dan direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Haarlem. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes en alle andere soorten ongedierte in en buiten huis. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Tegen een vaste, lage prijs komen wij zonder voorrijkosten de zilvervisjes bestrijden. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct door ons terug bellen.

Zilvervisjes; wat zijn het?

Zilvervisjes zijn een primitieve insectensoort welke tegenwoordig veel voorkomt in moderne woningen. Dit komt omdat deze huizen vaak goed geïsoleerd zijn en warme, donkere plekjes bieden. Zilvervisjes behoren net als de ovenvisjes en de papiervisjes tot de groep van de franjestaarten. In Vlaanderen worden zilvervisjes ook wel suikergasten genoemd. Dit komt omdat ze vooral koolhydraten (en dus suikers) eten. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter lang. Je vindt ze voornamelijk in vochtige ruimtes zoals het toilet of de badkamer.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van zilvervisjes is een lastig karwei. Zilvervisjes zijn lichtschuw en zijn vooral ’s nachts actief. Hun eitjes, tot wel honderd stuks, leggen ze in allerlei naden en kieren. De eitjes zijn zeer klein, 0,8 mm maar. Deze zijn met het blote oog dus nauwelijks waarneembaar. Om zilvervisjes effectief te bestrijden is ervaring en vakkennis onmisbaar.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Zilvervisjes zorgen voor een echte plaag. Ze worden tot wel drie jaar oud en planten zichzelf erg snel voort. Zilvervisjes zitten zoals gezegd op vochtige, donkere plekken, dit zijn vaak ook de moeilijkst bereikbare schuilplaatsen. Zilvervisjes bestrijden laat je dan ook het best over aan onze professionele bestrijders uit Haarlem. Wij zijn dagelijks actief in Haarlem maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9324 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 19 minuten geleden
 • SSL beveiligde website