Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Haarlem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
023 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Ratten bestrijden in Haarlem

Ratten in je huis, dit zorgt voor de nodige problemen en schade. Doordat ze overal aan knagen veroorzaken ze enorme schade, waardoor er soms zelfs kortsluiting en brand ontstaat. Ratten zorgen ook vaak ook voor onhygiënische situaties waardoor ze een bedreiging vormen voor je gezondheid. Wanneer je merkt dat je last hebt van ratten in je huis, bel dan meteen een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Haarlem staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou klaar, in Haarlem maar ook in de omgeving. Dus ook in de plaatsen Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld en Vijfhuizen staan we voor je klaar. Bel voor een afspraak, dan bestrijden wij binnen 24 uur jouw ratten. Zonder voorrijkosten.

Ratten en overlast

Ratten knagen aan alles wat ze tegen komen om hun tanden scherp en kort te houden. Dit geknaag zorgt voor veel overlast in huizen en bedrijfspanden. Bedrijfspanden hebben vooral overlast van ratten wanneer de ratten aan kabels en leidingen of aan gewassen knagen. Ratten vervuilen voorraden door hun uitwerpselen en urine. Ook bij jou thuis richten ze aanzienlijke schade aan. Kabels zijn geliefd om aan te knagen, echter hierdoor ontstaat kortsluiting en brand ontstaan. Denk bij schade ook aan de schade aan je gezondheid. Ratten laten overal waar ze komen urine en uitwerpselen achter waardoor je leefomgeving onhygiënisch wordt. Ook nemen ratten bacteriën en virussen mee die ze overdragen aan zowel mens als dier. Het is dus van belang, wanneer je een rat ziet in je huis, direct een professionele bestrijder in te schakelen.

Professionele rattenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je ratten in je huis ziet, laat je het best direct een vakkundige bestrijder komen. In Haarlem en omgeving bestrijden professionele bestrijders de ratten bij jou thuis. Onze vakmensen staan 24/7 voor jou klaar in Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld, Vijfhuizen en de rest van de omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van ratten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Haarlem jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9760 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 13 minuten geleden
 • SSL beveiligde website