Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Haarlem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
023 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Papiervisjes bestrijden in Haarlem

Papiervisjes zijn insecten die samen met de zilvervisjes en ovenvisjes vallen onder de verzamelnaam franjestaarten. Franjestaarten zijn vleugelloze insecten die schade aanbrengen aan papier en textiel door ze kapot te vreten. Wanneer je dit soort ongedierte in je huis hebt is dit niet fijn, omdat zij aan belangrijke documenten gaan zitten vreten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor een afspraak. Wanneer je in Haarlem of omgeving woont, zoals Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Zwaanshoek of ergens anders in de omgeving van Haarlem komen wij binnen 24 uur bij je langs om papiervisjes te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Papiervisjes, hoe herken ik ze?

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Papiervisjes hebben schubben over het gehele lichaam. Deze schubben geven een zilverachtige glans, maar wanneer deze schubben beschadigen krijgt het papiervisje een vlekkerig uiterlijk. Aan de achterkant zitten drie lange sprieten en op zijn kop heeft hij er twee. De eitjes van een papiervisje zijn ovaalvormig en ongeveer 0.8 millimeter groot. Bijna niet te zien dus.

Schade door papiervisjes

Papiervisjes worden zoals gezegd ook wel boekenvisjes genoemd. Dit komt doordat zij leven in hun favoriete omgeving; tussen de papieren. Papiervisjes eten papier, hier zitten namelijk koolhydraten in waarvan zij in leven blijven. Ze houden van donkere plekjes, zoals tussen boeken, achter behang of in kledingkasten. In kleding zitten namelijk ook koolhydraten. Papiervisjes zijn schadelijk en vervelend wanneer zij aan belangrijke papieren of kleding gaan eten. Denk hierbij aan de boekhouding, aan oude fotoboeken of waardevolle kledingstukken die je niet kwijt wilt. Ook bekleding van (antieke) meubels laten papiervisjes niet aan zich voorbij gaan.

Professionele papiervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Papiervisjes zijn lastig te bestrijden. Ze zijn namelijk in staat lang zonder eten te overleven en ondertussen blijven zij zich wel gemakkelijk vermenigvuldigen. Het is dus belangrijk dat je papiervisjes goed laat bestrijden. In Haarlem en omgeving zijn onze vakkundige professionals dagelijks bezig met het bestrijden van ongedierte zoals papiervisjes. Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur bij jou thuis om het ongedierte te bestrijden. Wanneer je in de omgeving van Haarlem woont staan wij ook voor jou klaar. Dus ook in de plaatsen als Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang en Zwaanshoek. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9284 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 5 minuten geleden
 • SSL beveiligde website