Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Han is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0544-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Groenlo

2 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Han en maak direct een afspraak.

Bel direct met Han

Stuur een mail

Stuur een mail en Han neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Han belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Groenlo

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Groenlo Expert aan het woord

Mijn naam is Han van Plaagdierbeheersing.nu. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Groenlo. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Han Wolterinck
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Groenlo

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Han van Plaagdierbeheersing.nu is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Han en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Han kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0544-781123
WAAR Han WERKT Werkgebied

Woon je in Groenlo of omgeving, dan staan Han en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Groenlo, Beltrum, Harreveld of Lichtenvoorde woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Han is actief in omgeving Winterswijk, Groenlo, Neede.

Wat valt er onder Groenlo?
 • Groenlo
 • Beltrum
 • Harreveld
 • Lichtenvoorde
 • Lievelde
 • Mariënvelde
 • Vragender
 • Zieuwent
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Groenlo? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Han van Plaagdierbeheersing.nu

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Vlooien bestrijden Groenlo

Er bestaan wel driehonderd verschillende soorten vlooien. In Nederland houden we het bij de hondenvlo en de kattenvlo. Mensenvlooien komen hier gelukkig vrijwel niet voor! Heb je last van vlooien? Schakel dan direct een ervaren ongediertebestrijder uit jouw regio in. Onze professionele vlooienbestrijder in Groenlo is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Binnen 24 uur verlossen wij jou en je huisdieren van de vlooien. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks vakkundig vlooien in Groenlo, Lievelde, Beltrum, Mariënvelde en omgeving, Dat doen we tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten rekenen we nooit. Neem vandaag nog contact met ons op via ons telefoonnummer 0544-781123. Heb je liever dat we contact met jou opnemen? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Van vlo tot vlooienplaag!

Vlooien leggen tot wel honderd eitjes per dag. Dat doen ze in de vacht van je huisdier en in hun mand. Twee weken heeft zo’n eitje nodig om uit te komen. De larven verstoppen zich vervolgens op warme, donkere plekken in je woning. Nog eens twee weken later verpopt de larve zich en weer twee weken later komt de jonge vlo uit. Van vlo tot vlooienplaag is dus slechts een kwestie van tijd!

Vlooienbeet

Een vlooienbeet zorgt voor een rood jeukend vlekje op je huid. Dit wordt veroorzaakt door het speeksel van de vlo. Een allergie voor vlooien komt voor bij mens en dier. Naast rode bultjes krijgen zij een rode uitslag op hun hele lichaam. Krabben is verleidelijk, maar niet aan te raden. Krabben kan namelijk een bacteriële infectie veroorzaken.

Professionele vlooienbestrijding in Groenlo en omgeving

Er zijn veel middeltjes te koop om van vlooien af te komen. Er is er maar een die écht werkt en dat is een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige vlooienbestrijders bestrijden dagelijks vlooien en ander ongedierte in Groenlo en omgeving. Kennis, ervaring en de juiste bestrijdingsmiddelen; onze lokale professionals hebben het allemaal! Wij bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening voor vlooienbestrijding. Ook niet in Lievelde, Beltrum en Mariënvelde. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan we bij je op de stoep. Bel ons op ons telefoonnummer voor directe hulp en de oplossing voor jouw vlooienprobleem is nabij.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!