Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Grave
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0486 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Grave

Papiervisjes snoepen graag van papier; boeken en behang zijn niet veilig voor ze. Een papiervisje is nooit alleen, maar leven altijd in een groep. En ze planten zich ook nog eens razendsnel voort. Zijn ze eenmaal binnen in een archief of museum? Dan is de schade niet te overzien! Is jouw papiervoorraad ten prooi gevallen aan papiervisjes? En woon je in Grave of omstreken? Onze vakmannen uit Grave bestrijden papiervisjes met succes. En dat doen we binnen 24 uur, nadat je contact met ons opgenomen hebt. Ook in Niftrik, Velp of Escharen. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem snel contact met ons op.

Wat zijn papiervisjes?

Boekenvisje. Zo wordt een papiervisje ook wel genoemd. Boekenwurmen hebben een hekel aan papiervisjes. Een klein insect met zes pootjes en antennes die bijna net zo lang zijn als zijn behaarde lijf. Een papiervisje verstopt zich bij voorkeur in een doos op zolder of in een kast. Overal waar het lekker droog en donker is. Wordt de schuilplaats verlicht? Dan zie je ze wegschieten op zoek naar een nieuwe donkere schuilplaats.

Hoe komen papiervisjes binnen?

Een ding is zeker, aankloppen doen ze niet. Ze reizen bij voorkeur mee in een stapel folders, jaszak of koffer. Ook weten ze feilloos de kleinste gaatjes in een muur te vinden. Ze komen in veel woningen voor en vermeerderen zich snel. Woon je in een goed geïsoleerde woning? Dan is de kans op papiervisjes extra groot. Want een goede isolatie betekent een hogere luchtvochtigheid en daar zijn ze gek op. Wanneer je niet vrijstaand woont, heeft het bestrijden van papiervisjes alleen zin als je het samen met de buren doet.

Papiervisjes, hoe hou je ze buiten de deur?

Wil je papiervisjes buiten de deur houden? Dan moet je beginnen met het afsluiten van naden en kieren. Vervolgens moet je je woning goed ventileren. Papiervisjes hebben namelijk een hekel aan een lage temperatuur en lage luchtvochtigheid. Boeken en kleding berg je bij voorkeur op in afgesloten plastic dozen.

Wat moet je doen als je papiervisjes in het archief ziet?

Papiervisjes zijn een vijand voor belangrijke archiefstukken en documenten met een grote historische waarde. In een museum of archief richten ze grote schade aan. Zie je papiervisjes in een archief of museum? Dan moeten ze onmiddellijk bestreden worden door een vakkundige papiervisjesbestrijder!

Professionele papiervisjesbestrijding in Grave en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Grave bestrijden dagelijks papiervisjes in Grave. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je in Niftrik, Velp of Escharen woont. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wil je binnen 24 uur een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Neem dan direct contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Onze lokale professionals zijn dag en nacht bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Grave, Escharen, Gassel, Herpen, Langenboom, Niftrik, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Zeeland.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website