Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Grave
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0486 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Grave

Motmuggen kunnen erg hinderlijk zijn en veel overlast veroorzaken. Dit komt omdat zij in grote zwermen leven en vaak verstopt zitten in de donkere vochtige plekken in huis. Wanneer je woonachtig bent in Grave of de omgeving van Grave, dan helpen onze professionele motmuggenbestrijders jou binnen 24 uur van deze motmuggen af. Dus ook in Reek, Zeeland en Gassel staan onze vakkundige ongediertebestrijders 24/7 voor je klaar. Spoedtoeslag en voorrijkosten kennen wij niet en bestrijden doen wij altijd tegen een vast, laag tarief. Neem direct contact met ons op.

Hoe herken ik een motmug?

Je vraagt je wellicht af hoe je een motmug kan herkennen. Een motmug is zo’n 1,5 tot 6,5 millimeter lang. De vorm van motmuggen lijkt op een hartje op z’n kop. Ze zijn grijs tot zwart gekleurd en hebben twee behaarde antennes op hun kop. Op de vleugels zitten gekleurde haren, waardoor ze enigszins op kleine vlinders lijken. Andere namen voor de motmug zijn ook wel aalputmotje, motvlieg of rioolvliegje.

Rioolvliegjes

De naam rioolvliegjes komt niet zomaar ergens vandaan. De motmug bevindt zich vaak in (verstopte) afvoeren, vochtige kelders en kruipruimtes. Vaak is het zo dat wanneer ergens rioolvliegen zijn, er ook lekkage is of is geweest. De motmug legt zijn eitjes in de, uit het riool gelekte, drab. Wanneer de gelegde eitjes uitkomen, komen er honderden rioolvliegen tegelijk uit. Een snelle bestrijding van de motmug door een lokale professional is nodig, maar ook reparatie van het lek is van belang. Doe je dit niet, heb je binnen no-time weer tientallen motmuggen.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Een motmug is vrijwel niet gevaarlijk. Motmuggen kunnen niet steken en maximaal anderhalve meter vliegen. Hierdoor zie je ze vaak kruipen of springen. Wel is het mogelijk dat ze bacteriën met zich meedragen die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Om het feit dat ze in grote zwermen voorkomen, zijn motmuggen vooral erg hinderlijk en bezorgen ons erge overlast.

Professionele motmuggenbestrijding in Grave en omgeving

Overlast door motmuggen laat je het best oplossen door onze professionele motmuggenbestrijder uit Grave. Onze lokale professional staat niet alleen in Grave voor je klaar, maar ook in Reek, Zeeland of Gassel. Wij zijn 24/7 te bereiken voor al je ongedierteproblemen en zorgen voor een vakkundige oplossing binnen 24 uur. Onze ervaren ongediertebestrijders rekenen geen voorrijkosten of spoedtoeslag. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, zodat wij jou terug kunnen bellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Grave, Escharen, Gassel, Herpen, Langenboom, Niftrik, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Zeeland.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website