Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Grave
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0486 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Grave

De boktor veroorzaakt enorme schade en overlast. Vooral woningen met veel houten constructies zijn hier de dupe van. De larven van de boktor eten zich tot in de kern van het hout en zorgen ervoor dat een dikke houten balk volledig in stof verandert. Een directe bestrijding van de boktor is daarom noodzakelijk. In Grave staan onze professionele boktorbestrijders 24/7 voor jou klaar. Ook in de omgeving van Grave, zoals de plaatsen Escharen, Ravenstein of Herpen voeren wij dagelijks boktorbestrijdingen uit. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Voorkom dat houten constructies volledig worden vernield en in z’n geheel vervangen moeten worden. Maak nu een afspraak en binnen 24 uur zorgen wij voor een oplossing voor jouw boktorprobleem.

Wat voor schade richt de boktor aan?

De boktor vindt het heerlijk om zich een weg te banen door je vloeren, meubels, en andere houten constructies. Vooral ook diep binnen in het hout, waardoor de onderliggende lagen hout ook beschadigd raken. Wanneer de larve verpopt is tot een volwassen boktor, kruipt hij uit het hout met ovale gaatjes achterlatend. Naast dat boktorren je huis dus enorm beschadigen, maken zij het tevens onveilig. Wanneer je boktor niet bestrijdt, kan de schade zelfs zo hoog oplopen dat je genoodzaakt bent gehele houten draagconstructies te vervangen.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Deze kleine, onbehandeld hout-liefhebbers zijn sterren in de snelle verspreiding in jouw meubels, vloeren en andere houtoppervlaktes. Daarnaast kruipen de larven van de boktorren heel diep in het hout en blijven daar tot wel tien jaar lang in zitten. Dit maakt het dan ook een enorm lastige klus om vat te krijgen op alle plekken waar de boktor zich schuilhoudt. Voor een professionele boktorbestrijder is dit geen punt. Onze lokale professionals behandelen het hout tot in de kern met een bestrijdingsmiddel tegen boktor.

Professionele boktorbestrijding in Grave en omgeving

Al bij het vermoeden van de aanwezigheid van boktor is het van belang hulp in te schakelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staat onze ervaren ongediertebestrijder uit Grave bij jou op de stoep. Onze vakkundige bestrijders bepalen altijd eerst de ernst van de situatie en stellen vervolgens een bestrijdingsplan op maat op. Zo ben je het snelst van je boktorprobleem verholpen. Ook als je in Escharen, Ravenstein of Herpen woont, gaan wij binnen 24 uur over tot het bestrijden van de boktor. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten te rekenen. Neem direct contact met ons op of laat je vandaag nog terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Grave, Escharen, Gassel, Herpen, Langenboom, Niftrik, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Zeeland.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8729 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website