Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Egbert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0182-783123

Muizenbestrijding Gouda

Last van muizen
in Gouda
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Egbert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Egbert

Stuur een mail

Stuur een mail en Egbert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Egbert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Gouda

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Gouda Expert aan het woord

Mijn naam is Egbert Noorland van Ongediertebestrijding de Waard. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Gouda. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Egbert Noorland
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Gouda

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Egbert van Ongediertebestrijding de Waard is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Egbert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Egbert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0182-783123
Waar Egbert werkt Werkgebied

Woon je in Gouda of omgeving, dan staan Egbert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Gouda, Ammerstol, Bergambacht of Berkenwoude woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Gouda?
 • Gouda
 • Ammerstol
 • Bergambacht
 • Berkenwoude
 • Gouderak
 • Haastrecht
 • Hekendorp
 • Moordrecht
 • Polsbroek
 • Reeuwijk
 • Schoonhoven
 • Stolwijk
 • Vlist
 • Waddinxveen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Gouda? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Gouda

Klanten over Ongediertebestrijding de Waard

Geen beoordelingen, helaas! Beoordeling schrijven

Muizen bestrijden in Gouda

Muizen, ze zien er schattig uit maar dat zijn ze niet. Ze zijn vies en eenmaal in huis vernielen ze je spullen. Je kunt een muis natuurlijk zelf proberen te vangen. Maar, effectiever is het om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen! Dagelijks houden wij ons bezig met het bestrijden van muizen en ander ongedierte. Dat doen we in Gouda en omliggende plaatsen, zoals Haastrecht, Vlist en Bergambacht. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij de muizen in jouw huis. Voorrijkosten brengen we niet in rekening! Bel ons op onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan belt onze muizenspecialist uit Gouda jou direct terug.

Muizen in huis

Daar waar mensen wonen, vind je muizen. Want daar waar mensen wonen, is eten! Als het buiten kouder wordt, zoeken muizen een lekker warm plekje. Jouw huis is daarvoor zeer geschikt. Verwarming en eten, wat wil een muis nog meer!

Bah, muizen!

Muizen zijn vies! Op zoek naar eten poepen en plassen ze overal. Ook knagen ze aan ons voedsel. Onhygiënisch en slecht voor onze gezondheid! Muizen knagen ook aan kabels en snoeren, met kortsluiting en wellicht brand tot gevolg. Muizen zijn dus niet alleen vies maar zorgen ook voor gevaarlijke situaties.

Professionele muizenbestrijding in Gouda en omgeving

Wil je jouw huis niet langer met muizen delen? Neem dan contact op met onze lokale ongediertebestrijders uit Gouda. Onze vakmannen bestrijden dagelijks muizen en ander ongedierte in de hele regio Gouda. Wij zijn dus onder andere actief in Gouda, Haastrecht, Vlist en Bergambacht. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en hebben binnen 24 uur de oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij bestrijden muizen tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Bel ons nu! Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens voor ons achter, dan belt onze muizenspecialist uit Gouda je direct terug!