Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0183-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Gorinchem

33 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Gorinchem

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Gorinchem Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Gorinchem. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Gorinchem

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0183-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Gorinchem of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Gorinchem, Almkerk, Ameide of Andel woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0183-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Gorinchem?
 • Gorinchem
 • Almkerk
 • Ameide
 • Andel
 • Arkel
 • Dalem
 • Giessen
 • Hoogblokland
 • Hoornaar
 • Kedichem
 • Meerkerk
 • Nieuwendijk
 • Nieuwland
 • Noordeloos
 • Rijswijk
 • Schelluinen
 • Sleeuwijk
 • Spijk
 • Tienhoven
 • Uitwijk
 • Vuren
 • Waardhuizen
 • Werkendam
 • Woudrichem
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Gorinchem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

33 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Bedwantsen bestrijden Gorinchem

Bedwantsen in huis? Een directe bestrijding is van groot belang wanneer je last hebt van bedwantsen. Laat je huis zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele bedwantsenbestrijders in Gorinchem. Onze lokale bestrijders staan 24/7 paraat om jouw ongedierteprobleem op te lossen. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse. Wij hanteren een vast laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Gorinchem of in de buurt van Gorinchem, zoals Schelluinen, Spijk of Dalem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd in de buurt, dus neem nu contact met ons op via 0183-781123. Of laat ons jou direct terugbellen.

Last van bedwantsen?

Kleine bloedvlekjes in bed, rode vlekken op je lichaam en erge jeuk. De kans dat je gebeten bent door een bedwants is erg groot. De bedwantsen worden ook wel bedbugs of wandluizen genoemd. Via je kleding, koffers, lakens, matrassen en meubels komen bedwantsen je huis binnen. Als ze eenmaal in je huis zijn, bevinden ze zich het liefst dichtbij jou. Bedwantsen zijn daarom meestal rondom jouw slaapplek te vinden en voeden zich in de nacht met jouw bloed.

Zelf bedwantsen bestrijden

Vanwege de leefwijze en de manier waarop bedwantsen zich voortplanten, is het zelf bestrijden van bedwantsen bijna onmogelijk. Om ervoor te zorgen dat dat de bedwantsen zich niet verder in je huis verspreiden, vereist de bestrijding van de bedwants een vakkundige aanpak. Ook omdat het erg lastig is om alle plekken waar de bedwants actief is te traceren. Wanneer er bedwantsen in je huis zijn, laat je de besmette spullen in de ruimte liggen, zoals matrassen of dekens. Voor een snelle, effectieve bestrijding van een bedwantsenplaag is professionele bedwantsenbestrijding noodzakelijk.

Professionele bedwantsenbestrijding in Gorinchem en omgeving

Wil je weer een goede nachtrust? Onze ervaren bestrijders uit Gorinchem bestrijden al jaren bedwantsen in heel Gorinchem en omgeving. Om jou zo snel mogelijk van je bedwantsen te verlossen, staan onze professionals altijd binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Schelluinen, Spijk of Dalem woont. Wij werken met een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact op met onze bedwantsenbestrijding specialisten en laat ons je helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!