Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Micha is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0547-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Goor

56 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Micha en maak direct een afspraak.

Bel direct met Micha

Stuur een mail

Stuur een mail en Micha neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Micha belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Goor

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Goor Expert aan het woord

Mijn naam is Micha van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Goor. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Micha Esselink
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Goor

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Micha van Plaagdierbeheersing Esselink is een expert in muizen bestrijden. Bel Micha en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Micha kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0547-781123
WAAR Micha WERKT Werkgebied

Woon je in Goor of omgeving, dan staan Micha en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Goor, Bentelo, Diepenheim of Enter woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0547-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Micha is actief in omgeving Goor, Apeldoorn, Deventer, Twello, Raalte, Lochem, Zutphen, Beekbergen, Hengelo.

Wat valt er onder Goor?
 • Goor
 • Bentelo
 • Diepenheim
 • Enter
 • Hengevelde
 • Markelo
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Goor? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Micha van Plaagdierbeheersing Esselink

56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Muizen bestrijden in Goor

Muizen heb je liever niet in je huis. Het zijn vieze beestjes en zorgen voor schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder in Goor in. Dagelijks zijn wij actief in de wijde omgeving van Goor, dus ook in de plaatsen Enter, Bentelo en Hengevelde. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur via ons telefoonnummer 0547-781123.

Muizen in huis

Vooral wanneer buiten de temperaturen dalen en binnen de verwarming aan gaat, zoeken muizen een warm plekje in je huis. Hier heeft de muis dan alles wat hij nodig heeft; warmte en genoeg voedsel. De rest van het jaar zitten ze veel buiten, maar ook dan zoeken ze de nabijheid van de mens en dus jouw huis op. Daar is nou eenmaal altijd genoeg eten te vinden.

Zijn muizen gevaarlijk?

Muizen zijn op zich niet gevaarlijk. Ze laten zich niet graag zien en zijn niet agressief. Wel laten ze tijdens hun zoektochten naar voedsel overal uitwerpselen en urine achter. Ook knagen ze aan ons voedsel. Zo ontstaan onhygiënische omstandigheden wat niet goed is voor je gezondheid. Daarnaast knagen ze aan kabels en draden. Zo veroorzaken muizen kortsluiting met zelfs brand tot gevolg. Zo levert de aanwezigheid van muizen in je huis toch nog gevaarlijke situaties op.

Professionele muizenbestrijding in Goor en omgeving

Heb je muizen in huis en wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf? Neem dan nu contact op met onze professionele muizenbestrijders uit Goor. Dagelijks werkzaam in de hele regio Goor zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook in de plaatsen Enter, Bentelo en Hengevelde bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten voor muizenbestrijding! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens achter. Dan bellen wij je direct terug.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!