Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Goes
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0113 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Goes

Heb je last van boktor? Dan richten ze binnen no-time veel schade aan in je huis. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten en vreten zo alles kapot. Houten vloeren, meubels, draagconstructies, niets is veilig voor de boktor. Bel daarom zo spoedig mogelijk met lokale professionals uit Goes om jou van de boktor af te helpen. Woon je in Goes of omgeving, zoals Waarde, Oostdijk of Kruiningen? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Onze lokale boktorbestrijders uit Goes hanteren een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je direct de oplossing voor jouw boktorprobleem. Bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen.

Heb ik last van boktor in huis?

In vloeren, meubels en andere houten constructies legt de boktor tot wel tweehonderd eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze daar tot wel tien jaar in leven. In de tussentijd richten ze veel schade aan en ondervind je erge hinder van de larven. Het is noodzaak direct de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor zitten met velen in het hout en eten dit tot in de kern op. Ze richten hierdoor enorme schade aan. Steunbalken en draagconstructies, er blijft niets van over. Houten constructies welke zijn aangetast door de boktorlarven moeten, indien niet tegen het ongedierte wordt opgetreden, vaak in z’n geheel worden vervangen. Dit om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in Goes en omgeving

Last van boktor in je huis? En wil je hier zo snel mogelijk van af? Onze professionele boktorbestrijders uit Goes hebben altijd een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jouw boktor te bestrijden. Woon je in Goes of omgeving, zoals Waarde, Oostdijk of Kruiningen? Onze lokale professionals hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je informeren. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Goes, Baarland, Borssele, Colijnsplaat, Driewegen, Ellewoutsdijk, Geersdijk, Hansweert, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kamperland, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Kortgene, Krabbendijke, Kruiningen, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oostdijk, Oudelande, Ovezande, Rilland, 's-Gravenpolder, 's-Heer Abtskerke, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Schore, Waarde, Wemeldinge, Wilhelminadorp, Wissenkerke, Wolphaartsdijk, Yerseke.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9761 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website