Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Franeker
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0517 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Franeker

Wanneer je zilvervisjes in huis hebt, is dit erg vervelend. Zilvervisjes houden van een warme, vochtige omgeving en vestigen zich daarom vooral in badkamers, keukens en toiletten. Ze horen samen met de ovenvisjes en de papiervisjes tot de franjestaarten. De staat van je woning maakt voor de zilvervisjes niet uit, het kan iedereen overkomen. Onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Franeker helpen jou graag van jouw zilvervisjesprobleem af. Wij staan 24/7 voor je klaar en bieden binnen 24 uur een oplossing. Ook wanneer je in Longerhouw, Schraard of Wons woont, helpen onze lokale professionals je graag tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op om een einde te maken aan zilvervisjes in jouw huis.

Waar leven zilvervisjes?

Zilvervisjes houden van donkere plekken. Ze zijn dan ook met name ’s nachts actief. Overdag verstoppen ze zich in de gaten en kieren in je huis. Deze gaten en kieren bevinden zich onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes. Ze bevinden zich vaak in badkuipen, douchebakken en gladde voorwerpen in de keuken. Zilvervisjes kunnen niet tegen gladde oppervlaktes opklimmen en blijven hier zo in zitten.

Wat eten zilvervisjes?

Zilvervisjes hebben verschillende voedselbronnen. Zo eten ze graag zetmeel, maar ook laminaat en parketvloer. Zetmeel zit in lijm en behang wordt vastgemaakt met lijm. Dit is de reden dat zilvervisjes vaak het behang aantasten. Om dit te voorkomen is het van belang dat je naadloos aangesloten behang hebt. Zilvervisjes kruipen achter het behang en richten zo schade aan. Oud papier moet zo snel mogelijk verwijderd worden en gaten en kieren moeten afgesloten worden. Op deze manier hebben de zilvervisjes niet de mogelijkheid om zich te nestelen. Houd daarnaast de luchtvochtigheid in je huis lager dan 50% om te voorkomen dat zilvervisjes in je huis een feit worden.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Franeker en omgeving

Wanneer je na alle tips toch zilvervisjes in huis hebt, is het van belang dat deze direct bestreden worden door onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Franeker. Wij staan 24/7 voor je klaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Woon je niet in Franeker? Geen probleem! Ook in Longerhouw, Schraard of Wons staan onze lokale professionals 24/7 voor je klaar. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Twijfel niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Franeker, Achlum, Arum, Baard, Baijum, Boer, Breezanddijk, Dongjum, Dronrijp, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Huns, Kimswerd, Kornwerderzand, Lions, Lollum, Longerhouw, Midlum, Oosterlittens, Peins, Pietersbierum, Pingjum, Ried, Schalsum, Schingen, Schraard, Sexbierum, Spannum, Tzum, Waaxens Littenseradeel, Welsrijp, Wijnaldum, Winsum, Witmarsum, Wons, Zurich, Zweins.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website