Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Franeker
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0517 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Franeker

Iedereen heeft weleens een wesp gezien of is er zelfs door gestoken. Ze zorgen voor veel overlast en irritaties. Goed nieuws! Wespen zijn goed te bestrijden wanneer je dit professioneel aanpakt. Schakel direct de hulp in van onze professionele wespenbestrijders uit Franeker. Woon je niet in Franeker? Geen zorgen! Ook in Dronrijp, Longerhouw of Schraard staan wij 24/7 voor je klaar. Binnen 24 uur is er een oplossing voor jouw wespenprobleem. En dat voor een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Bel direct om een afspraak te maken met onze lokale professionals.

Zelf een wespennest verwijderen

Het is geen probleem om je wespennest zelf te verwijderen. Wat wel van groot belang is, is dat de wespen op dat moment al bestreden zijn. Deze bestrijding dient uitgevoerd te worden door een ervaren ongediertebestrijder. Zit vooral niet aan een nog actief wespennest. De wespen voelen zich dan bedreigd en reageren hier agressief op. Wanneer je dus niet gestoken wilt worden, is professionele bestrijding van het wespennest de beste oplossing.

Wespensteek

Een wespensteek heb je dus zo te pakken. Wespen hebben een angel waar ze meerdere keren mee kunnen steken. Ze bedenken zich dan ook geen seconde om hun belager direct, soms meerdere keren, te steken. Met hun angel spuiten ze wat gif in je lichaam. Bij sommige mensen lokt dit gif heftige, allergische reacties uit. Wanneer wespen zich bedreigd voelen, steken ze. Ook vallen wespen hun belager in een zwerm aan. Een grote groep wespen valt dan gezamenlijk de bedreiger aan en steken hem vervolgens meerdere malen. Een wespensteek veroorzaakt een scherpe, brandende pijn en een rode zwelling op de plek waar gestoken is. Zuig het gif onmiddellijk uit nadat je door een wesp gestoken bent.

Professionele wespenbestrijding in Franeker en omgeving

Neem direct contact op met onze professionele wespenbestrijders uit Franeker wanneer je last hebt van wespen. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor jouw wespenprobleem. Ook in Dronrijp, Longerhouw of Schraard staan onze lokale professionals 24/7 voor je klaar. Wij bestrijden voor een vaste, lage prijs en er worden geen voorrijkosten gerekend. Bel direct voor een afspraak via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen of mailen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Franeker, Achlum, Arum, Baard, Baijum, Boer, Breezanddijk, Dongjum, Dronrijp, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Huns, Kimswerd, Kornwerderzand, Lions, Lollum, Longerhouw, Midlum, Oosterlittens, Peins, Pietersbierum, Pingjum, Ried, Schalsum, Schingen, Schraard, Sexbierum, Spannum, Tzum, Waaxens Littenseradeel, Welsrijp, Wijnaldum, Winsum, Witmarsum, Wons, Zurich, Zweins.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website