Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Franeker
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0517 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Franeker

De motmug heeft verschillende benamingen. Hij wordt ook wel rioolmug of aalputmug genoemd. Ze leven vooral op vochtige, donkere plaatsen, zoals afvoeren, riolen, kruipkelders en toiletten. De eitjes van de motmug worden gelegd in stilstaand water of natte drab op deze plaatsen. Een plaag is al snel het geval en dit zorgt voor veel overlast. Onze lokale professionals uit Franeker helpen graag bij de bestrijding van jouw motmuggen en bieden al binnen 24 uur een oplossing voor het probleem. Hierbij hanteren wij een vaste, lage prijs en worden er geen voorrijkosten gerekend. Ook als je in Ried, Peins, Schalsum of ergens anders in de omgeving van Franeker woont. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Franeker zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn motmuggen schadelijk?

De motmug zelf brengt geen schade aan. Wel is de aanwezigheid van de motmug vaak een teken dat er ergens een lek is. Denk hierbij aan een lekkend riool of een verstopte dakgoot. Naast de bestrijding van de motmug moet deze schade hersteld worden om zo de terugkeer van motmuggen te voorkomen.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Motmuggen zijn niet gevaarlijk, maar brengen wel hygiëneproblemen met zich mee. De voeding van de motmug is divers. Organisch materiaal is prima voedsel voor dit beestje. Hierdoor is de motmug drager van allerlei bacteriën en ziektekiemen en verspreiden deze al snel. Doordat de motmug zich snel voortplant, heb je binnen no-time een hele plaag.

Professionele motmuggenbestrijding in Franeker en omgeving

Wanneer jij last hebt van motmuggen en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt, dien je direct contact op te nemen met onze professionele motmuggenbestrijders uit Franeker. Ook wanneer je in Ried, Peins of Schalsum woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij bieden binnen 24 uur een oplossing en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Voor de bestrijding hanteren wij een vaste, lage prijs en er worden geen voorrijkosten gerekend. Twijfel niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer. Het is ook mogelijk om je telefoonnummer achter te laten, zodat wij je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Franeker, Achlum, Arum, Baard, Baijum, Boer, Breezanddijk, Dongjum, Dronrijp, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Huns, Kimswerd, Kornwerderzand, Lions, Lollum, Longerhouw, Midlum, Oosterlittens, Peins, Pietersbierum, Pingjum, Ried, Schalsum, Schingen, Schraard, Sexbierum, Spannum, Tzum, Waaxens Littenseradeel, Welsrijp, Wijnaldum, Winsum, Witmarsum, Wons, Zurich, Zweins.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website