Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Franeker
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0517 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Franeker

Boktor zijn kleine insecten die leven van hout. Wanneer je last hebt van boktor in je huis veroorzaakt dit enorme schade aan je woning. Vooral wanneer je hier niets aan doet, wordt de schade aan je huis aanzienlijk. Het beste is de boktor gelijk te bestrijden wanneer je deze ontdekt. Dit laat je het best doen door een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige boktorbestrijders uit Franeker zijn dagelijks werkzaam om boktor te bestrijden in Franeker en omgeving. Voor een vaste, lage prijs. Dus ook als je in Witmarsum, Pingjum of Zurich woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Boktor in huis?

Boktor komt vaak niet van buiten binnen. Een vrouwtje legt namelijk tot wel tweehonderd eitjes in je houten vloer, meubel of andere houten constructie, waardoor boktor waarschijnlijk al langere tijd in je huis zit. Na een aantal weken komen de eitjes uit en boren de larven zich vrijwel direct in het hout. Wanneer deze larven eenmaal in het hout zitten, leven zij hier tot wel tien jaar. In deze jaren vreten zij het hout tot in de kern aan en richten hierdoor enorme schade aan in je huis. Wanneer je boktor denkt te hebben, luidt het advies ook om direct een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen voor een oplossing.

Is boktor schadelijk?

Je kunt je voorstellen dat wanneer een boktor tweehonderd eitjes legt en de beestjes tot wel tien jaar blijven zitten in het hout in je huis, zij dan enorme schade aanrichten. Vaak zit boktor met velen in het hout en eten dit hout tot in de kern op. De dikke balken in je huis veranderen langzaam tot stof. De draagbalk van je huis heeft op den duur dus absoluut geen steunende functie meer, maar vormt eerder een gevaar voor je huis. Vaak moet de houten constructie van je huis compleet worden vervangen om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in Franeker en omgeving

Heb jij boktor in je huis, laat dit dan direct bestrijden. Onze professionele boktorbestrijders uit Franeker hebben de kennis en kunde in huis om jouw boktor snel en effectief te verwijderen. Wanneer je niet in Franeker woont, maar in de buurt, zoals Witmarsum, Pingjum of Zurich, staan onze lokale professionals ook binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 te bereiken en hanteren vaste, lage tarieven. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Bel nu of laat je gegevens achter, zodat wij een afspraak kunnen maken voor het bestrijden van boktor in je huis.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Franeker, Achlum, Arum, Baard, Baijum, Boer, Breezanddijk, Dongjum, Dronrijp, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Huns, Kimswerd, Kornwerderzand, Lions, Lollum, Longerhouw, Midlum, Oosterlittens, Peins, Pietersbierum, Pingjum, Ried, Schalsum, Schingen, Schraard, Sexbierum, Spannum, Tzum, Waaxens Littenseradeel, Welsrijp, Wijnaldum, Winsum, Witmarsum, Wons, Zurich, Zweins.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website