Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Enschede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
053 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Enschede

Veel mensen hebben wel van de boktor gehoord. Het beestje richt veel schade aan en zorgt voor veel overlast. Het is niet de volwassen boktor die deze schade aanricht, maar de larven van de boktor. De larven eten aan het hout van je woning, schuur en meubels. Dit zorgt voor schade die niet te herstellen is en voor gevaarlijke situaties. De boktor moet daarom zo snel mogelijk bestreden worden. Neem voor contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede. Woon je niet in Enschede? Geen probleem! Ook in Losser, Glane of Overdinkel staan onze professionals voor je klaar. Onze vakmannen staan binnen 24 uur bij je op de stoep en zijn 24/7 bereikbaar om je zo snel mogelijk van het boktorprobleem af te helpen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Boktor zelf bestrijden

Mensen willen ongedierte vaak graag zelf bestrijden. Helaas is dit bij de boktor niet mogelijk. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen te koop in de winkels en een specialistische behandeling is nodig voor een effectieve bestrijding. De larven van de boktor bevinden zich tot in de kern van het hout en vreten hier het hout weg. Nadat de boktor is bestreden ontvang je een certificaat van behandeling met garantie.

Hoe erg is de schade door de boktor?

De boktor zelf richt niet veel schade aan. Het zijn de larven van de boktor die dit wel doet. De larven vreten zich een weg door het hout en dringen hierbij door tot in de kern van het hout. Dit maakt het bestrijden zo lastig. Wanneer je te lang wacht met de bestrijding van boktor leidt dit tot totale vernieling van je houten constructie.

Professionele boktorbestrijding in Enschede en omgeving

Wanneer je denkt last te hebben van de boktor, moet je deze zo snel mogelijk laten bestrijden. Neem hiervoor contact op onze lokale, professionele boktorbestrijders uit Enschede. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor het boktorprobleem en staan 24/7 voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast laag tarief. Ook in Losser, Glane en Overdinkel. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Enschede, Glane, Haaksbergen, Losser, Overdinkel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website