Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0228-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Enkhuizen

6 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.2 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Enkhuizen

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Enkhuizen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enkhuizen. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Enkhuizen

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0228-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Enkhuizen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Enkhuizen, Andijk, Bovenkarspel of Grootebroek woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0228-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Heerhugowaard, Zaandam.

Wat valt er onder Enkhuizen?
 • Enkhuizen
 • Andijk
 • Bovenkarspel
 • Grootebroek
 • Hem
 • Hoogkarspel
 • Lutjebroek
 • Onderdijk
 • Venhuizen
 • Wervershoof
 • Westwoud
 • Zwaagdijk
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Enkhuizen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Noord-Holland

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2


Bedwantsen bestrijden Enkhuizen

Wanneer je bedwantsen in je huis hebt, kan je rustig stellen dat je last hebt van een plaag. Deze insecten planten zich namelijk razendsnel voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel tot tweehonderd eitjes. Het bestrijden van dit ongedierte is erg lastig. Voor het bestrijden van bedwantsen zijn er gelukkig ervaren ongediertebestrijders. Onze professionele bedwantsenbestrijders in Enkhuizen staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je klaar. Ook zijn wij dagelijks werkzaam in alle plaatsen rondom Enkhuizen, dus ook in Venhuizen, Hem en Bovenkarspel komen bij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact me ons op via 0228-781123.

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen verschuilen zich in naden en kieren rondom je bed en zijn ’s nachts actief. Bedwantsen komen dan uit hun schuilplaats, omdat ze afkomen op de warmte die jij ’s nachts afgeeft en de koolstofdioxide die je uitademt. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Je herkent bedwantsen aan rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Vaak geldt; hoe erger de besmetting, hoe vaker je gebeten wordt.

Bedwantsen, hoe bestrijd ik ze?

Bedwantsen is klein, hardnekkig ongedierte, misschien wel een van de hardnekkigste. De bedwants kan namelijk zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Verder gaan mensen vaak direct schoonmaken en wassen wanneer ze bedwantsen in huis hebben, maar juist dit zorgt ervoor dat bedwantsen zich door je hele huis verspreiden. Probeer daarom de kamers zo veel mogelijk te isoleren en schakel meteen professionele hulp uit jouw buurt in.

Professionele bedwantsenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Een plaag is dus lastig te bestrijden. Schakel daarom direct onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Enkhuizen in. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur bij je op de stoep om een oplossing te vinden voor jouw bedwantsenprobleem. Ook als je in Venhuizen, Hem en Bovenkarspel woont, staan wij 24/7 voor je klaar om jouw bedwantsen vakkundig te bestrijden. Door onze jarenlange ervaring in de bestrijding van de bedwants, beschikken wij over de kennis en kunde om jouw bedwantsen snel en effectief te verwijderen. Dit doen wij voor een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan word je direct teruggebeld.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!