Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Emmen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0591 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Emmen

Wespen, de irritante verstoorders van een gezellige maaltijd in de tuin. Wespen eten van jouw eten, drinken van jouw drankje en vliegen rond je hoofd. Wanneer er dan ook nog iemand gestoken wordt, ben je helemaal klaar met dit ongedierte. Onze professionele wespenbestrijders uit Emmen staan 24/7 voor je klaar om jouw wespen te bestrijden. Wij zijn binnen 24 uur bij je tegen een vast, laag tarief. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten of spoedtoeslag. Neem direct contact met ons op, ook als je in Valthe, Exloo of Nieuw Dordrecht woont, staan we voor je klaar!

Wespen in je huis of tuin

In het voorjaar bouwen de wespenkoninginnen het begin van een nieuw wespennest. Hiervoor gebruiken ze vaak een opening of spleet in je huis en bouwen vervolgens in de spouwmuur hun wespennest. Ook maken ze vaak wespennesten in schuren of andere bijgebouwen van je huis. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in en uit vliegen. De werksters van het wespenvolk zijn vanaf dan tot het najaar druk bezig met het zoeken van voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin die zich in het nest bevinden. Jouw tuin wordt hierbij natuurlijk niet overgeslagen. Ze halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Wanneer het in het najaar kouder wordt, sterven de wespen en overwinteren alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen.

Professionele wespenbestrijding in Emmen en omgeving

Wanneer je merkt dat er een wespennest in de buurt is, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Voor je eigen veiligheid doe je dit beter niet zelf, maar laat je dit over aan onze professionele wespenbestrijders uit Emmen. Onze vakkundige ongediertebestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte in Emmen en omgeving. Ook het bestrijden van wespennesten is voor ons dagelijks routinewerk, ook als je in Valthe, Exloo of Nieuw Dordrecht woont. Wij reageren direct op jouw oproep en sturen binnen 24 uur een lokale professional om het wespennest te bestrijden. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een bestrijding? Neem dan contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Emmen, Aalden, Barger, Compascuum, Benneveld, De Kiel, Diphoorn, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloo, Holsloot, Klazienaveen, Klijndijk, Meppen, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Noord Sleen, Odoorn, Odoornerveen, Roswinkel, Schoonoord, Sleen, 't Haantje, Valthe, Veenoord, Wezup, Wezuperbrug, Zwartemeer, Zweeloo.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8708 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website