Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Emmeloord
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0527 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Emmeloord

De larven van de boktor brengen enorme schade toe aan houten constructies. De boktorlarven eten zich tot in de kern van het hout en zorgen er zo voor dat een dikke houten balk volledig in stof verandert. Hele houten draagconstructies worden zo volledig vernield en moeten in zijn geheel worden vervangen als de boktor niet gestopt wordt. Bestrijding van de boktor is direct noodzakelijk en in Emmeloord staan onze professionele boktorbestrijders 24/7 voor jou klaar. Ook in de omgeving van Emmeloord, zoals de plaatsen Espel, Creil of Rutten, voeren wij dagelijks boktorbestrijdingen uit. Maak nu een afspraak en voorkom erge schade. Wij zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Schade door boktor

De boktor vindt het heerlijk om zich een weg te banen door je vloer, meubels en andere houten constructies. Vooral diep binnen in het hout, waardoor de onderliggende lagen hout ook beschadigd raken. Wanneer de boktorlarve verpopt is tot een volwassen boktor kruipt hij uit het hout en maakt hierbij ovale gaatjes in het hout. Boktor beschadigt je huis dan ook flink en maakt het onveilig. Als je de boktor niet bestrijdt, loopt de schade zelfs zo hoog op dat je genoodzaakt bent hele vloeren of houten constructies te vervangen. De noodzaak van de bestrijding van de boktor in je huis is dus hoog!

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Deze kleine, onbehandeld hout-liefhebbers zijn sterren in de snelle verspreiding in jouw vloer, meubels en andere houtoppervlaktes. Daarnaast kruipen de larven van de boktor als het even kan heel diep in het hout en blijven daar tot wel tien jaar lang in zitten. Voor jou is het dan ook een enorm lastige klus om vat te krijgen op alle plekken waar de boktor zich bevindt. Tijdens onze professionele boktorbestrijding wordt het hout tot in de kern behandeld met een bestrijdingsmiddel tegen de boktor.

Professionele boktorbestrijding in Emmeloord en omgeving

Het is uiterst belangrijk om direct contact met ons op te nemen bij alleen al een vermoeden van boktor. Wij zijn 24/7 te bereiken en binnen 24 uur staat er bij jou onze professionele ongediertebestrijder uit Emmeloord op de stoep. Onze vakkundige boktorbestrijder bepaalt de ernst van de situatie en stelt een bestrijdingsplan op maat op. Ook als je in Espel, Creil of Rutten woont, gaan wij binnen 24 uur over tot het bestrijden van de boktor. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak of laat je vandaag direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Emmeloord, Baarlo, Bant, Blankenham, Blokzijl, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Kuinre, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Nederland, Rutten, Sint Jansklooster, Slijkenburg, Tollebeek, Urk, Vollenhove.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website