Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Elburg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0525 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Elburg

Dit welbekende geel-zwarte insect zorgt voor veel overlast, zowel binnen- als buitenshuis. Heb je zelf last van wespen? Geen zorgen, wespen zijn goed te bestrijden. Het zelf bestrijden is niet aan te raden, schakel daarom liever professionele hulp in. Onze lokale wespenbestrijders uit Elburg zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou voor de deur met een effectieve oplossing. Ook in ’t Loo, Oldebroek en Oosterwolde werken we tegen een vaste, lage prijs en rekenen we geen voorrijkosten. Bel voor meer informatie of voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Wespen in je huis of tuin

In het voorjaar bouwen de wespenkoninginnen het begin van een nieuw wespennest. Hiervoor gebruiken ze vaak een opening of spleet in je huis en bouwen vervolgens in de spouwmuur hun wespennest. Ook maken ze vaak wespennesten in schuren of andere bijgebouwen van je huis. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in en uit vliegen. De werksters van het wespenvolk zijn vanaf dan tot het najaar druk bezig met het zoeken van voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin die zich in het nest bevinden. Jouw tuin wordt hierbij natuurlijk niet overgeslagen. Ze halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Wanneer het in het najaar kouder wordt, sterven de wespen en overwinteren alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Een wespennest kan alleen zelf verwijderd worden nadat de wespen in het betreffende nest bestreden zijn. Zit nooit aan een actief wespennest. Wespen houden er niet van als een vreemdeling hun nest benaderd en worden erg agressief. Wanneer ze zich bedreigd voelen, vallen ze in een zwerm aan. Laat daarom het nest altijd eerst bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt. Let wel: verwijder pas het nest een week nadat de wespen zijn gedood.

Professionele wespenbestrijding in Elburg en omgeving

Heb jij te maken met een wespennest in je tuin? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bestrijden dagelijks wespennesten in Elburg en wijde omgeving. Op ieder moment van de dag maak je met ons een afspraak om jouw wespen te bestrijden. Binnen 24 uur staan we bij je op de stoep om jou van je wespenprobleem af te helpen. Ook als je in ’t Loo, Oldebroek of Oosterwolde woont, word je binnen een mum van tijd geholpen. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Elburg, Doornspijk, Oldebroek, Oosterwolde, 't Harde, 't Loo.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9280 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website