Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Eindhoven
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
040 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Eindhoven

Een mierennest bevindt zich meestal buiten ergens in de grond. Tijdens hun zoektocht naar voedsel maken ze ook jouw keuken onveilig. Ook schromen ze niet om in de rest van jouw huis ook een kijkje te nemen. Zelf word je hier helemaal gek van en je wilt zo snel mogelijk van de mieren af. Maak dan direct een afspraak met onze professionele mierenbestrijders uit Eindhoven. Binnen 24 uur bestrijden wij het volledige mierennest, tegen een vaste, lage prijs. Altijd zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus als je in Eindhoven of omgeving woont, bel je nu voor een afspraak met onze mierenspecialisten uit Ede.

Mierennest

Als je last hebt van mieren in je huis, dan is er ergens in de buurt van jouw huis een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen een groot nest in de grond. Van daaruit maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Zie jij kleine hoopjes zand liggen op jouw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in jouw tuin zit.

Vliegende mieren

Sommige mieren in het nest worden geboren met vleugels. Dit zijn de nieuwe koninginnen en de mannetjes. Tegelijkertijd komen ze uit het nest naar buiten en vliegen richting de zon. Tijdens de zogeheten bruidsvlucht vliegt de koningin steeds hoger en hoger. Het mannetje dat haar het langst kan bijhouden, mag haar bevruchten. De rest van de mannetjes sterft tijdens de vlucht. Het sterke mannetje dat de koningin mag bevruchten, sterft ook zodra de paring heeft plaatsgevonden. De bevruchte koningin start met een paar werksters een nieuwe kolonie.

Professionele mierenbestrijding in Eindhoven en omgeving

Ben jij de mieren in en om je huis helemaal zat en wil je er het liefst vandaag nog vanaf? Schakel onze professionele mierenbestrijders uit Eindhoven in en zij helpen je binnen 24 uur van de mieren af. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Eindhoven en omgeving, dus ook in Valkenswaard, Riethoven en Westerhoven bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij de mieren bij jou thuis. Zonder voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak met onze mierenspecialist uit Eindhoven.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Eindhoven, Geldrop, Heeze, Knegsel, Leende, Nuenen, Riethoven, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven, Wintelre.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website