Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Eersel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0497 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Eersel

Houtworm is een verzamelnaam voor de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten allemaal kleine gaten achter in je hout. Om erge schade aan je houten constructies te beperken, zijn onze houtwormbestrijders uit Eersel in het leven geroepen. Wij bieden je ervaren ongediertebestrijders om jouw houtworm vakkundig uit je huis te verwijderen. Voor een vast, laag tarief. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 beschikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn actief in en rondom Eersel, zoals in Duizel, Hapert en Hoogeloon. Neem direct contact met ons op en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse.

Het gevaar van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een weg in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt, kruipen ze uit het hout en laten ze kleine, diepe gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eitjes op het hout en zo begint het proces weer van vooraf aan. Het gevaar is grote schade aan al je houten constructies. Het is verstandig om snel professionals in te schakelen voor het bestrijden van de houtworm. Als je te lang wacht, kan de waarde van je huis enorm dalen. En het herstellen van de aangerichte schade kan hoog in de kosten oplopen.

Houtworm zelf bestrijden

Wij raden het je af om de houtworm zelf te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist, waarvan het gebruik erg kostbaar is. Daarnaast heb je voor een effectieve en efficiënte bestrijding van jouw houtworm specialistische kennis en ervaring nodig. Daarom bieden wij je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Eersel aan. Mocht je toch houtworm zelf willen proberen te bestrijden, hanteer dan de volgende tips. Verwijder allereerst al het aangetaste hout. Wanneer de voorwerpen klein zijn, kun je ze of twee weken in de vriezer leggen of verhitten in de oven tot zeventig graden. Behandel daarna je onbehandelde hout met lak, verf of beits.

Professionele houtwormbestrijding in Eersel en omgeving

Wanneer bovengenoemde tips niet helpen of niet zijn toe te passen, doordat de voorwerpen simpelweg te groot zijn, neem dan contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Eersel. Onze ervaren professional zorgt voor een grondige inspectie en een vakkundige bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp binnen 24 uur in Eersel, maar ook in Duizel, Hapert en Hoogeloon. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven. Bel ons nu of laat ons direct contact met jou opnemen door hier je gegevens achter te laten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Eersel, Bergeijk, Bladel, Casteren, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Luyksgestel, Netersel, Reusel, Steensel, Vessem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website