Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Eersel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0497 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Eersel

Heb je kleine gaatjes in je houten constructies? Wat nu? De kans is groot dat je last hebt van boktor, ook wel de huisboktor genoemd. Het is verstandig om zo snel mogelijk een professionele boktorbestrijder te zoeken bij jou in de buurt. En die hebben wij! Onze ervaren bestrijder biedt directe hulp binnen 24 uur en is 24/7 beschikbaar. Naast het feit dat onze lokale ongediertebestrijder in Eersel actief is, gaat hij ook graag wat verder van huis om jouw boktorprobleem op te lossen, zoals in Steensel, Duizel en Hapert. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Neem vandaag nog contact met ons op.

Last van de boktor?

Dit insect is ongeveer één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een bruinzwarte kleur en is te herkennen aan z’n dekschild. Het voornaamste doel van deze beestjes is om zich voort te planten. Deze beestjes richten daarbij veel schade aan je houten constructies aan. Denk aan houten vloeren, meubels, dragende balken, dakconstructies en andere objecten van onbewerkt hout. Kenmerkend voor een actieve boktor zijn de kleine, diepe gaatjes van circa zes tot negen millimeter in je hout. Vaak ligt er ook zaagsel rondom deze gaatjes.

Een gevaar voor je huis, de huisboktor

De huisboktor leggen hun eitjes in de diepe gaatjes die ze gemaakt hebben. De larven die uit deze eitjes komen, boren zich een weg tot in de kern van het hout, waardoor ze veel schade aanrichten. Het komt geregeld voor dat complete constructies worden afgekeurd omdat er boktor actief is. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waardoor ze kleine gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktor leggen vervolgens weer eitjes op het hout en zo gaat het alsmaar verder.

Professionele boktorbestrijding in Eersel en omgeving

Verspil geen moeite door zelf de huisboktor te bestrijden, want dat gaat je niet lukken. De enige manier om van de boktor af te komen, is door professionele hulp te zoeken, want wie wil nou een huis dat langzaam opgevreten wordt? Onze vakkundige ongediertebestrijders uit Eersel bezitten de juiste kennis en kunde om de boktor snel en effectief te verwijderen. Dus heb je last van boktor? Maak dan nu een afspraak met onze lokale boktorbestrijder uit Eersel. Wij beginnen binnen 24 uur aan de bestrijding van jouw boktor. Ook als je in Steensel, Duizel of Hapert woont. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden alle soorten ongedierte voor vaste, lage prijzen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Eersel, Bergeijk, Bladel, Casteren, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Luyksgestel, Netersel, Reusel, Steensel, Vessem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website