Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0318-781123

Muizenbestrijding Ede

Last van muizen
in Ede
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Ede

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Ede Expert aan het woord

Dagelijks helpen onze lokale ongediertebestrijders klanten in de omgeving van Ede. Voor ieder probleem weten ze wel een oplossing. Heb je een probleem? Aarzel niet en neem direct contact op met onze bestrijder op, wij helpen je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Ede

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met onze bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0318-781123
Waar wij werken Werkgebied

Woon je in Ede of omgeving, onze bestrijder staat voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Ede, Bennekom, De klomp of Ederveen woont, onze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Ede?
 • Ede
 • Bennekom
 • De klomp
 • Ederveen
 • Elst
 • Harskamp
 • Lunteren
 • Otterlo
 • Renswoude
 • Veenendaal
 • Wekerom
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Ede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Ede

Muizen bestrijden in Ede

Muizen zijn echte cultuurvolgers, wat wil zeggen dat ze graag leven in de nabijheid van mensen. Ze nestelen graag in onze warme huizen en eten graag mee van ons voedsel. Met hun geknaag aan alles wat los en vast zit richten ze een hoop schade aan. Daarnaast laten ze overal hun uitwerpselen en urine achter, wat zorgt voor onhygiënische situaties. Heb jij muizen in huis? Laat onze professionele muizenbestrijders uit Ede binnen 24 uur de muizen bij jou thuis bestrijden. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten staan onze professionals direct voor je klaar in Ede en omgeving, dus ook als je in Bennekom, Otterlo, of Harskamp woont. Bel voor een afspraak met onze muizenspecialisten uit Ede direct met ons telefoonnummer.

Wanneer heb ik een muizenplaag?

De signalen van een muizenplaag zijn soms lastig te herkennen. Let vooral op de aanwezigheid van hagelslag-achtige uitwerpselen. Ga ook eens na of je in sommige ruimtes van je huis misschien al een tijdje een vreemde, indringende lucht ruikt. Het is de geur van hun urine wat je dan ruikt. Ook hoor je, met name ’s avonds en ’s nachts, getrippel en gebonk tussen de plafonds. Het meest duidelijke signaal van een muizenplaag is wel als je ergens een muis ziet lopen. Vaak is er dan al sprake van een muizenplaag, want muizen laten zich niet gauw zien.

Muizen zelf bestrijden

Muizen leven in groepen en planten zich in een razend tempo voort. Het zelf vangen van muizen door middel van het plaatsen van muizenvallen of –klemmen is een mogelijkheid. Om succes te hebben met deze methode is enige kennis van de leefwijze van muizen onontbeerlijk. De muizen zijn je anders te slim en te vlug af.

Professionele muizenbestrijding in Ede en omgeving

Om muizen doeltreffend te bestrijden en bovenstaand voorbeeld te voorkomen schakel je het best onze professionele muizenbestrijder uit Ede in. Dagelijks actief om muizen te bestrijden in Ede en omgeving, dus wij zijn altijd in de buurt. Ook als je in Bennekom, Otterlo of Harskamp woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze muizenspecialisten uit Ede. Binnen 24 uur bestrijden wij de muizen in jouw huis voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten te rekenen.