Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Druten
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0487 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Druten

Boktor, ook wel huisboktor, is een houtborende keversoort. De kever zelf zorgt niet voor veel schade, maar het zijn vooral de larven van de boktor die schade aan het hout veroorzaken. Wanneer je ovale gaatjes in houten constructies vindt en rondom een soort zaagsel ziet, is de kans groot dat je last hebt van boktor. Onze professionele boktorbestrijders uit Druten zijn in dit geval de oplossing voor jouw boktorprobleem. We zijn dagelijks werkzaam in Druten en omgeving, dus ook in Dreumel, Heerewaarden en Alphen bestrijden wij vakkundig jouw ongedierte. Wij hanteren een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze lokale professionals en laat boktor niet langer je houten vloer en meubels vernielen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Schade door boktor

De boktorlarven zijn de schadeveroorzakers in houten constructies. Deze larven worden tot wel tien jaar oud. Wanneer ze uit hun ei gekomen zijn, voeden ze zich met hout en boren zich zodoende tot in de kern van het hout. Hele houten constructies worden volledig vernield wanneer boktor zich met velen in jouw hout bevinden. Complete draagbalken worden dusdanig verzwakt dat je deze direct moet vervangen om instortingsgevaar te voorkomen.

Hoe leeft een boktor?

Een volwassen boktor leeft slechts twee weken, ze zijn dan echte kevers geworden die niets meer eten en zich alleen focussen op de voortplanting. De eitjes worden op het hout gelegd en wanneer ze uitkomen kruipt de larve al etend naar binnen. Na tien jaar verpopt de larve zich en als volwassen boktorkever kruipen ze uit het hout waarbij ze het typische ovale gaatje achterlaten. Vanuit hier richt de kever zich weer alleen op het voortplanten en begint de cyclus opnieuw.

Professionele boktor bestrijding in Druten en omgeving

Wanneer je last hebt van boktor is het verstandig onze professionele boktorbestrijder uit Druten in te schakelen. Door onze opgedane ervaring, kennis en kunde bestrijden wij al binnen 24 uur vakkundig boktor bij jou thuis. Elke dag zijn wij in Druten en omgeving bezig boktor en ander ongedierte te bestrijden. Ook in Dreumel, Heerewaarden en Alphen voeren wij dagelijks bestrijden uit. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel vandaag nog ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en wij bellen jou terug. Door onze lokale professionals geniet je binnen mum van tijd weer van een boktor-vrije omgeving.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Druten, Afferden, Alphen, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beneden-Leeuwen, Bergharen, Boven-Leeuwen, Deest, Dreumel, Ewijk, Heerewaarden, Horssen, Maasbommel, Puiflijk, Wamel, Winssen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website