Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Drachten
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0512 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Drachten

Op een heerlijk warme zomerdag hoor jij een ‘knagend’ geluid wat je eigenlijk niet zo goed kan plaatsen. Wanneer je na een uitgebreide zoektocht erachter komt dat het geluid uit je houten meubelstuk, vloer of dakconstructie komt, is de kans groot dat je te maken hebt met de houtworm. De ronde uitvliegopeningen en het boormeel die je in de door de houtworm gemaakte gangen vindt, bevestigen dit nog meer. Het is erg belangrijk om houtworm te bestrijden, aangezien deze grote schade aanrichten aan jouw huis. Onze houtwormbestrijdingsspecialisten uit Drachten bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor dit probleem. Wij hanteren hiervoor vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Neem 24/7 contact op met onze ervaren professionals of laat je direct door ons terugbellen.

Schade door houtworm

De houtborende larven van dit insect boren een heel stelsel aan gangen in het hout van je vloer, zolder of in je meubels zonder dat je hier veel van merkt. Het houtinsect zorgt voor een onveilige situatie in je huis, aangezien zij ook actief zijn in de dragende constructie van je huis. De dragende constructie is dan ineens niet zo stevig meer! Wanneer je de insecten niet bestrijdt, wordt de plaag alleen maar groter en richten ze steeds meer schade aan in je huis. De kosten van herstel en ongediertebestrijding lopen daarmee ook op. Het is dus van groot belang om snel in actie te komen!

Professionele houtwormbestrijding in Drachten en omgeving

Heb je het vermoeden dat jij een actieve houtwormenplaag hebt, aarzel dan niet langer. Schakel nu een professionele houtwormbestrijder uit Drachten in. Onze vakkundige specialisten op het gebied van houtwormbestrijding zijn 24/7 bereikbaar en staan in Drachten en de wijde omgeving binnen 24 uur voor je klaar. Wij hanteren vaste, lage tarieven en wij rekenen nooit voorrijkosten! Dus je woon je in Drachten, Surhuisterveen, Boelenslaan of Beetsterzwaag, neem dan nu direct contact met ons op via ons telefoonnummer of mail voor een afspraak binnen 24 uur.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Drachten, Augustinusga, Beetsterzwaag, Boelenslaan, Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachtstercompagnie, Drogeham, Eestrum, Frieschepalen, Gerkesklooster, Harkema, Houtigehage, Kootstertille, Kortehemmen, Nij Beets, Nijega, Olterterp, Oostermeer, Opeinde, Oudega, Smallingerland, Rottevalle, Siegerswoude, Smalle Ee, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website