Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Dordrecht
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
078 - 7830123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Papiervisjes bestrijden in Dordrecht

Woon je in Dordrecht of in de buurt van Dordrecht, zoals Maasdam, Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht en word je gek van de papiervisjes in jouw huis? Laat je dan niet langer gek maken, want onze professionele papiervisjesbestrijders uit Dordrecht zorgen ervoor dat je van de papiervisjes af komt! Onze professionals zijn dagelijks actief in Dordrecht en omgeving en bestrijden de papiervisjes in jouw huis op vakkundige en effectieve wijze. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij jou de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Binnen 24 uur staan wij voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze papiervisjesspecialisten uit Dordrecht. Of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes: wat zijn het precies en hoe herken je ze?

Wellicht heb je al eens eerder van de naam gehoord, papiervisjes. Maar wat zijn het nu precies? Papiervisjes danken hun naam aan hun voorliefde voor papier en alles wat van plantaardige vezels is gemaakt. Dus ook katoen vinden ze heerlijk. Papiervisjes hebben een grijsbruine kleur en zijn vijftien millimeter lang. Op hun hoofd hebben ze twee antennen en aan hun achterlijf hebben ze drie staartdraden.

Hoe komen papiervisjes mijn huis binnen?

Papiervisjes zijn klein ongedierte. Ze kunnen zich vrijwel door elke kier, gleuf en spleet wringen en zijn op deze manier snel je huis binnengedrongen. Ook komen ze gemakkelijk met de post mee. Ze zitten dan verstopt in een envelop of tussen de reclamefolders. Papiervisjes houden van warmere, droge plaatsen. De temperatuur die wij gemiddeld in ons huis hebben, is voor papiervisjes ideaal. Papiervisjes maken documenten volledig onleesbaar. Ze schrapen letterlijk de letters van de pagina’s.

Professionele papiervisjesbestrijding in Dordrecht en omgeving

Ben jij helemaal klaar met papiervisjes? Onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht staan altijd voor je klaar met de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem! Neem daarom direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks papiervisjes in Dordrecht en omgeving, dus ook in Maasdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht staan we voor je klaar. Binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog voor een afspraak met onze papiervisjesbestrijders uit Dordrecht.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dordrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Oostendam, Papendrecht, Puttershoek, 's-Gravendeel, Strijen, Strijensas, Zwijndrecht.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9347 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 10 minuten geleden
 • SSL beveiligde website