Mogen wij je helpen?

Kakkerlakken bestrijding in Dordrecht
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
078 - 7830123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Kakkerlakken bestrijden in Dordrecht

De kakkerlak, een bekend insect. Vaak ken je ze van de horrorverhalen van vieze hotels en appartementen in het buitenland. Jammer genoeg komen ze ook in Nederland veel voor. Ook in Dordrecht ben je niet vrij van deze vieze beestjes. Kakkerlakken planten zich in een razendsnel tempo voort, dus een effectieve bestrijding is belangrijk. Heb jij last van kakkerlakken? Voorkom dat zich een ware plaag ontwikkelt en schakel vandaag nog onze professionele kakkerlakken bestrijder uit Dordrecht in. Ook als je in de wijde omgeving van Dordrecht woont, zoals de plaatsen Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Oostendam, bestrijden wij binnen 24 uur de kakkerlakken bij jou thuis. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel direct, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe schadelijk is de kakkerlak?

De kakkerlak is een van de meest vervelende soorten ongedierte die je in huis kunt hebben. Kakkerlakken zijn namelijk erg onhygiënisch. Ze verstoppen zich graag in de donkere naden en kieren van je huis, waar het vochtig en warm is. Ze hebben een voorkeur voor zachte, bijna rottende etenswaren. Ze lopen overal door- en overheen en verspreiden hiermee allerlei ziektekiemen en bacteriën. Dit is gevaarlijk voor je gezondheid. Het beste is om kakkerlakken zo snel mogelijk te laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit de buurt.

Een kakkerlakkenplaag in huis?

Een kakkerlakkenplaag vormt zich binnen no-time. De vrouwelijke kakkerlakken zetten eipakketjes af waar ongeveer dertig nakomelingen uit komen. Binnen enkele weken, afhankelijk van de leefomstandigheden, zijn de kakkerlakjes geslachtsrijp en planten ze zich ook voort. Daarnaast zijn kakkerlakken erg taai ongedierte, ze zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Zo kunnen ze weken zonder voedsel en zijn in staat om van slechts een vetdruppel twee weken te leven. Kakkerlakken zijn nooit alleen, er zijn er altijd meer in de buurt en een kakkerlakkenplaag is snel gevormd.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Heb jij te maken met een kakkerlakkenplaag? Laat de plaag direct professioneel bestrijden en voorkom verdere verspreiding van het kakkerlakkenprobleem. In Dordrecht en omgeving bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Oostendam woont, helpen wij je meteen. Maak direct een afspraak door te bellen met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen we jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dordrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Oostendam, Papendrecht, Puttershoek, 's-Gravendeel, Strijen, Strijensas, Zwijndrecht.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9347 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 11 minuten geleden
 • SSL beveiligde website