Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Doorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0343 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Doorn

Een van de meest vervelende ongedierte is toch wel de boktor. Ze brengen namelijk ernstige schade toe aan je houten constructies. Het is niet eens de boktor zelf die de schade aanricht, maar juist de larven van de boktor. Wanneer je het vermoeden hebt dat jouw hout is aangetast door de boktor, laat je ze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele boktorbestrijders uit Doorn. Wij zijn dagelijks actief in jouw regio om boktor te bestrijden. Dus ook als je in de buurt van Doorn, Cothen, Langbroek of Maarn woont, zijn we binnen 24 uur bij jou thuis met de oplossing voor jouw boktorprobleem. We rekenen nooit voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Of je laat je direct terugbellen door je gegevens achter te laten.

Hoe herken ik boktor?

Hoe weet je dat je last hebt van boktor? Hoor je ’s zomers een knagend geluid? Dit is het teken dat de boktor actief is. Waarschijnlijk boren ze zich dan een weg door jouw hout. Zie je ovale uitvliegopeningen in je hout? Dit heeft de boktor gecreëerd. Vind je dan ook nog een soort zaagsel bij deze openingen? Dan weet je dat de boktor nog actief is. Dit wordt ook wel boormeel genoemd en zijn eigenlijk de uitwerpselen van de boktor.

Levenscyclus boktor

Het zijn vooral de boktorlaven die de schade aanrichten in onze houten constructies. De larven worden tot wel tien jaar oud. Nadat ze uit hun ei gekropen zijn, banen ze zich een weg tot in de kern van het hout. Op een gegeven moment verpoppen de larven zich tot volwassen boktorkever. De boktorkever kruipt uit het hout en legt z’n eitjes. Zo begint de cyclus opnieuw.

Professionele boktorbestrijding in Doorn en omgeving

Wanneer je schade door boktor hebt, is het op z’n zachtst gezegd erg vervelend. Je neemt dan het beste contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw boktorprobleem binnen no-time is verholpen. Onze professionele boktorbestrijders uit Doorn staan 24/7 voor jou klaar en al binnen 24 uur voor je deur om jouw boktor vakkundig te bestrijden. Ook in Doorn, Cothen, Langbroek en Maarn zorgen wij voor een snelle, effectieve bestrijding tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel nu ons telefoonnummer voor directe hulp van onze lokale professionals of laat ons direct contact met jou opnemen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Doorn, Amerongen, Austerlitz, Cothen, Driebergen-Rijsenburg, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Werkhoven, Wijk bij Duurstede.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website