Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Dokkum
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0519 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Dokkum

Het ovenvisje komt de laatste jaren steeds meer voor in huizen, maar zijn goed te bestrijden. Een paar ovenvisjes in je woning zorgen niet direct voor gevaar. Echter in grote getale zijn ze snel tot last en heb je te maken met een echte plaag. Het is belangrijk deze insecten snel en effectief te bestrijden. Door ons telefoonnummer te bellen, leg je direct contact met onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Dokkum bij jou uit de buurt. Wij komen binnen 24 uur bij je langs om de ovenvisjes te bestrijden. Onze lokale ongediertebestrijders werken dagelijks in Dokkum, maar ook in de omgeving, zoals Waaxens, Brantgum en Foudgum. Zonder dat je daarvoor voorrijkosten betaalt. Voor een vakkundige bestrijding tegen vaste, lage prijs neem je 24/7 contact met ons op.

Hoe leven ovenvisjes?

Als je niet wil dat ovenvisjes in je huis zitten, is het van belang om te weten hoe deze beestjes overleven. In ruimten waar het donker, warm en droog is, leven ovenvisjes het liefst. Ze zien daarbij graag een temperatuur van dertig graden of meer. Last van ovenvisjes? Dan kan jij waarschijnlijk al deze omstandigheden afvinken en heb jij binnen de kortste keren een plaag van ovenvisjes. Ook ovenvisjes moeten eten, ondanks dat ze lang zonder eten kunnen. Wanneer ze honger hebben, voeden ze zich met cellulose. Dit zijn de vezels die in papier zitten. Ook eten de visjes de koolhydraten die in lijmsoorten van tijdschriften voorkomen. Verder leven ovenvisjes ook prima van loshangende behangranden. Dit zijn allemaal bronnen van voedsel voor het ovenvisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Dokkum en omgeving

Wanneer je in Dokkum of daar in de buurt woont en je hebt last van ovenvisjes, schroom dan niet om te bellen. Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn binnen 24 uur bij je, waarvoor je ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bereiken. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en werken zonder voorrijkosten. Ook in de plaatsen Waaxens, Brantgum en Foudgum. Dus wil je direct een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem, bel of laat je terugbellen voor een afspraak.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dokkum, Aalsum, Anjum, Ballum, Birdaard, Blija, Bornwird, Brantgum, Buren, Ee, Foudgum, Genum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hollum, Holwerd, Janum, Jislum, Jouswier, Lauwersoog, Lichtaard, Lioessens, Metslawier, Moddergat, Morra, Nes Dongeradeel, Nes Ameland, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Paesens, Raard, Reitsum, Schiermonnikoog, Sijbrandahuis, Ternaard, Waaxens Dongeradeel, Wanswerd, Wetsens, Wierum.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website