Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Doetinchem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0314 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Doetinchem

Heb je last van ovenvisjes in je huis? Geen paniek, het insect is goed te bestrijden! Het ovenvisje komt de laatste jaren steeds meer voor in huizen en bedrijven en wordt vaak verward met het zilvervisje of papiervisje. Enkele van deze ovenvisjes zorgen voor weinig gevaar. Echter in grote aantallen vormen ze snel een plaag en veroorzaken ze de nodige overlast. Daarom is het belangrijk om deze insecten direct te bestrijden. Voor een snelle en effectieve bestrijding schakel je 24/7 onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Doetinchem in. Wij bestrijden al sinds jaar en dag ovenvisjes in Doetinchem, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Halle, Zeddam en Lengel. Door onze ervaring bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vaste, lage prijs en rekenen nooit voorrijkosten.

Hoe leven ovenvisjes?

Het is belangrijk om te weten in welke omstandigheden ovenvisjes goed gedijen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Ovenvisjes leven graag in ruimten waar het donker, warm en droog is. Het beestje heeft het liefst een temperatuur van dertig graden of meer. Voldoen ruimten in jouw huis of bedrijfspand aan deze omstandigheden? Dan heb je binnen no-time een heuse ovenvisjesplaag. Ovenvisjes kunnen lang zonder eten, maar wanneer ze honger hebben, voeden ze zich met cellulose en koolhydraten. Beiden zitten bijvoorbeeld verwerkt in vezels in papier of in lijmsoorten van tijdschriften. Dozen met oude kranten zijn dan ook een bekende schuilplaats van het ovenvisje. Ook leven ovenvisjes graag achter losse behangranden.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Doetinchem en omgeving

Heb je flinke overlast van ovenvisjes, dan is het beste advies om onze lokale, professionele bestrijder uit Doetinchem in te schakelen. We helpen je binnen 24 uur aan een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Ook zijn wij dagelijks actief in de plaatsen Halle, Zeddam en Lengel. Wij rekenen een vast, laag tarief en geen voorrijkosten! Wil je 24/7 directe hulp? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met jou op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Doetinchem, Azewijn, Braamt, Halle, Hummelo, Kilder, Laag-Keppel, Lengel, 's-Heerenberg, Stokkum, Vethuizen, Wehl, Wijnbergen, Zeddam, Zelhem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8708 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website