Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0314-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Doetinchem

9 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Doetinchem

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Doetinchem Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van T&R Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Doetinchem. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Ketelaar
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Doetinchem

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van T&R Ongediertebestrijding is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0314-781123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Doetinchem of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Doetinchem, Azewijn, Braamt of Halle woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0314-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Dieren, Doetinchem, Terborg, Zevenaar, Etten, Duiven.

Wat valt er onder Doetinchem?
 • Doetinchem
 • Azewijn
 • Braamt
 • Halle
 • Hummelo
 • Kilder
 • Laag-Keppel
 • Lengel
 • s-Heerenberg
 • Stokkum
 • Vethuizen
 • Wehl
 • Wijnbergen
 • Zeddam
 • Zelhem
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Doetinchem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bas van T&R Ongediertebestrijding

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Doetinchem

Houtworm is de verzamelnaam voor alle houtaantastende kevers en torren. Larven van de houtworm boren zich direct in het hout vlak nadat ze uitkomen. De schade aan huizen die hierdoor ontstaat, is zeer groot! Onze professionele houtwormbestrijder in Doetinchem lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Ook in de plaatsen Zeddam, Stokkum en ’s-Heerenberg is een bestrijding geen enkel probleem voor ons. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten, want doordat wij lokaal werken, zijn we altijd in de buurt! Wij zijn de hele week dag en nacht bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via 0314-781123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Is houtworm gevaarlijk voor je huis?

De houtworm zelf is niet gevaarlijk voor je huis, wel voor (vaak onbehandelde) houten constructies in of rondom het huis of schuur. Denk hierbij aan houten vloeren, meubels en andere houten constructies, zoals dragende balken of daken. Schade aan houten constructies leidt tot afkeuring van de bouwkundige staat waardoor de (ver)koop van een bestaand huis opeens niet meer zo prettig is. De kosten die gaan zitten in het herstellen van een constructie lopen vaak in de duizenden euro’s. Het is dus verstandig om dit probleem op tijd te tackelen en een professionele houtwormbestrijder in te schakelen.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Het is vrijwel onmogelijk om zelf houtworm te bestrijden. De techniek en middelen zijn geavanceerd en vaak te kostbaar om dit zelf te doen. Daarnaast vereist het uitvoeren van een houtwormbestrijding specialistische kennis en ervaring. Een aantal tips:

 • Verwijder aangetast hout zo snel mogelijk;
 • Leg kleine voorwerpen twee weken in de vriezer;
 • Verhit kleine voorwerpen in de oven tot zeventig graden;
 • Behandel onbehandeld hout met lak, verf of beits.

Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Doetinchem en omgeving

Zijn de aangetaste voorwerpen te groot om te bevriezen, dan wel verhitten of heb je houtworm in de houten constructie van jouw huis of schuur? Laat de houtworm dan zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele houtwormbestrijder uit Doetinchem. Deze lokale professional voert eerst een grondige inspectie uit, alvorens een vakkundig bestrijdingsplan op te stellen. Wij bieden 24/7 directe hulp voor jouw houtwormprobleem in Doetinchem of in omliggende plaatsen als Zeddam, Stokkum en ’s-Heerenberg. Wij hanteren vaste, lage tarieven, geen voorrijkosten en hiervoor ontvang je na de bestrijding ook nog een behandelingscertificaat. Neem nu contact met ons op of laat je terugbellen door onze ervaringsdeskundige uit Doetinchem.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!