Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Deventer
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0570 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Deventer

Deze kleine beestjes zie je vooral in warme, droge ruimtes, zoals de cv-ruimte. We hebben het hier over de ovenvisjes! Als het kwik boven de 30 graden stijgt, zijn deze beestjes erg blij. Tussen muren, in naden en kieren en andere goede verstopplekken verschuilen ze zich. Het bestrijden van ovenvisjes vergt een professionele aanpak. Onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in het bestrijden van ovenvisjes. Niet alleen in Deventer, maar ook in Colmschate, Diepenveen en Schalkhaar staan wij binnen 24 uur op je stoep. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij jouw ovenvisjes. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel direct via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe zien ovenvisjes eruit?

Net als zilvervisjes, zijn ovenvisjes ongeveer één centimeter groot. In tegenstelling tot de zilvervisjes hebben de ovenvisjes wat meer haar op hun donkergrijze lichaam. Ze hebben lange antennes op de kop en drie staartdraden. Ovenvisjes worden ongeveer twee tot drie jaar oud. In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes, waar de ovenvisjes erg op lijken, komen ovenvisjes slechts sporadisch meer voor in Nederland. Papiervisjes en zilvervisjes komen juist steeds vaker voor.

Ovenvisjes zijn niet gevaarlijk!

Maar ze kunnen wel voor veel overlast zorgen. Helemaal als zich een plaag vormt in je huis. Ze beschadigen niet alleen je behang, maar ook kleding, boeken en belangrijke documenten. Ovenvisjes zijn erg vervelend om in huis te hebben of in je bedrijf. Liever wil je deze beestjes zo snel mogelijk kwijt.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Deventer en omgeving

Wil jij ook zo snel mogelijk af van dit ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Deventer. Wij zijn dagelijks actief in Deventer en omgeving, dus ook in Colmschate, Diepenveen en Schalkhaar. Wij bestrijden binnen 24 uur de ovenvisjes in jouw huis. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze ongediertebestrijders uit Deventer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deventer, Bathmen, Broekland, Colmschate, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Olst, Schalkhaar, Steenenkamer, Welsum, Wesepe, Wijhe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8775 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website