Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Deurne

Een ovenvisje is een klein insect zonder vleugels. Samen met het zilvervisje en het papiervisje behoren ze tot de franjestaarten. De beestjes zijn onderling iets verschillend, maar vreten allemaal de boel kapot. Ovenvisjes brengen vaak zichtbare schade toe aan onder andere boeken, behang, tekeningen en aquarellen. Om schade te voorkomen bestrijden onze ongediertebestrijders dagelijks deze ovenvisjes in Deurne en omgeving. Wij komen binnen 24 uur op een professionele manier jouw ovenvisjes bestrijden, tegen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, ook niet als je in Helenaveen, De Rips of Griendtsveen woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze specialist uit Deurne.

Hoe leven ovenvisjes?

Wanneer de ovenvisjes op een ideale warme, droge en donkere plek leven, worden ze wel zo’n twee á drie jaar oud.  De ideale temperatuur voor ovenvisjes is 30°C. Bij een temperatuur onder de 24°C komen de gelegde eitjes niet uit. Dit betekent dus dat de ovenvisjes in Nederland niet veel voorkomen. Vaak worden ovenvisjes verward met hun groepsgenoten, de zilvervisjes of papiervisjes, die wel veel in Nederland voorkomen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Deurne en omgeving

Heb je toch last van ovenvisjes? Laat ze dan bestrijden door een professionele ovenvisjes bestrijder uit de buurt. Onze professionele ongediertebestrijders uit Deurne hebben de benodigde kennis en zijn dagelijks druk met de bestrijding van alle soorten franjestaarten in Helenaveen, De Rips en Griendtsveen. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 te bereiken en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten zorgen wij dat de ovenvisjes zo snel mogelijk bestreden worden bij jou thuis. Weet je niet zeker om welk soort ongedierte het gaat, neem ook dan gerust contact op met ons telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website