Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Deurne

Heb jij kleine, vlinderachtige vliegjes in je huis? Dat zijn motmuggen, ook wel aalputmotjes of rioolvliegjes genoemd. Ze zien er onschuldig uit, maar het zijn eigenlijk hele vieze beestjes. Ze leven vooral in verstopte of lekkende riolen en leidingen en leggen hun eitjes in de drab dat in het riool zit. Ze planten zich heel snel voort, dus een motmuggenplaag is snel gevormd. Laat de motmuggen bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Deurne. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing tegen de motmuggen. In heel Deurne en omgeving bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte. Altijd tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Heusden, Vlierden of Liessel woont, bestrijden wij binnen 24 uur jouw motmuggen.

Hoe leven motmuggen?

Motmuggen zijn voornamelijk actief tijdens warme, vochtige zomers. Motmuggen leven voornamelijk in sanitaire ruimtes, in en rond afvoergoten, regenpijpen, dakgoten en regentonnen. Hier zit namelijk het vervuilde water in waar motmuggen zich mee voeden. Vooral verstopte of niet gebruikte afvoeren zijn geliefde plekken van de motmug om eitjes te leggen. Om motmuggen te voorkomen is het verstandig om deze plekken goed schoon te houden. Ondanks dat motmuggen een steeksnuit hebben, bijten of steken ze niet. Ze zijn wel zeer onhygiënisch, vanwege hun voorkeur voor vieze plaatsen. Ze dragen dan ook veel bacteriën en schimmels met zich mee.

Professionele motmuggenbestrijding in Deurne en omgeving

Heb jij motmuggen in je huis? Laat deze insecten dan direct bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Deurne. Wij zijn dagelijks actief in Deurne en omgeving, dus ook als je in Heusden, Vlierden of Liessel woont, bieden we jou de directe oplossing tegen motmuggen. Binnen 24 uur komen wij de motmuggen bij jou thuis bestrijden. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten staan wij binnen 24 uur voor je deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze professionele motmuggenbestrijders uit Deurne.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website