Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Deurne

Boktor in je huis: het zorgt voor grote vernielingen, een ware nachtmerrie dus. Houten vloeren, kapconstructies en meubels, alles valt ten prooi aan dit ongedierte. Boktor herken je aan de ovaalvormige uitvliegopeningen in het hout. Het is noodzakelijk boktorren te bestrijden uit je huis. Neem hiervoor contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Deurne. Wij zijn dagelijks in Deurne en omgeving actief om ongedierte te bestrijden, waaronder natuurlijk ook boktor. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar om binnen 24 uur te de boktorren bij jou thuis te bestrijden. In heel Deurne en omgeving, dus ook in Someren, Asten, en Ommel. Bel direct voor een afspraak met onze boktorbestrijders uit Deurne.

Boktor, wat is dat eigenlijk?

Wanneer boktor ter sprake komt, bedoelen we eigenlijk de larven van de boktor. Deze kever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Wanneer deze eitjes uitkomen boren de larven van de boktor zich in het hout. Ze maken lange gangetjes in het hout en komen zo uiteindelijk tot de kern van het hout. Deze larven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Hierna verpoppen ze zich tot volwassen boktorren. Ze laten bij het verlaten van het hout ovale gaatjes achter. De volwassen geworden kevers leggen weer hun eitjes op hetzelfde hout, waardoor de cyclus opnieuw begint en het hout weer verder wordt aangetast.

Zelf boktor bestrijden

Zelf boktorren bestrijden is erg lastig. De larven van de boktor boren zich namelijk tot in de kern van het hout. Aan de buitenkant zijn vaak alleen maar ovale gaatjes te vinden in het hout. Wanneer je deze boktorren zelf wil bestrijden vergt dit dus speciale technieken en bestrijdingsmiddelen. Deze middelen en technieken hebben wij uiteraard tot onze beschikking. Onze vakkundige boktorbestrijders uit Deurne bestrijden graag de boktor in jouw hout.

Professionele boktorbestrijding in Deurne en omgeving

Wanneer je boktorren in je huis vindt is het noodzakelijk een professional in te schakelen. Onze professionele boktorbestrijders zijn dagelijks in Deurne en omgeving bezig alle soorten ongedierte te bestrijden, waaronder ook de boktor. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor een afspraak. Wij staan binnen 24 uur bij u op de stoep, zonder voorrijkosten. Wij hanteren vaste, lage prijzen voor een professionele boktorbestrijding in Deurne en omgeving. Bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9318 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website